מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפטיטיס Bצל14/12/2008
אני חולה בהפטיטיסB ואלה תשובות המעבדה סרו אימונו שקיבלתי. אשמח אם תוכלו להסביר לי אותן ואת משמעותן. ANTINUCLEAR Ab -- שלילי SMOOTH MUSCLE Ab --- שלילי HEPATITIS BS Ag --- pos HEPATITIS C Ab --- neg HEPATITIS Bc IgM --- neg HEPATITIS Be Ab --- pos HEPATITIS Be Ag --- neg HIV-1+2 FIRST --- neg ANTI BODY SCREEN 1 שלילי ANTI BODY SCREEN 2 שלילי ANTI BODY SCREEN 3 שלילי תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפטיטיס B
פרופ` אלי צוקרמן14/12/2008מדובר בעדול לזיהום כרוני בהפטיטיס B אולם אין בבדיקות תפקודי כבד כך שאין לקבוע אם מדובר בנשא של הנגיף ללא עדות למחלת כבד או בחולה במחלת כבד .
פרופ' צוקרמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפטיטיס B
צל19/12/2008נאמר לי שתפקודי הכבד שלי תקינים ע"י רופא המשפחה שלי. להלן חלק מהערכים בבדיקה: UREA- 28 CREATININE- 0.67 URIC-ACID - 3.0 CALCIUM -- 9.5 PHOSPHORUS -- 30.8 PROTEIN-TOTAL -- 7.1 ALBUMIN -- 4.5 CHOLESTEROL -- 188 TRIGLYCERIDES -- 63 CHOLESTEROL -- HDL -- 64 CHOLESTEROL -- LDL --- 111 ALK PHOSPHATASE -- 54 GOT ׁׁASTׂ---15 GPT ALT -- 12 תודה על ההסברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפטיטיס B
פרופ` אלי צוקרמן21/12/2008נא ראה תגובתי ב 19.12.08
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)