הפטיטיס B

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפטיטיס B
    צל
    14/12/2008

אני חולה בהפטיטיסB ואלה תשובות המעבדה סרו אימונו שקיבלתי. אשמח אם תוכלו להסביר לי אותן ואת משמעותן. ANTINUCLEAR Ab -- שלילי SMOOTH MUSCLE Ab --- שלילי HEPATITIS BS Ag --- pos HEPATITIS C Ab --- neg HEPATITIS Bc IgM --- neg HEPATITIS Be Ab --- pos HEPATITIS Be Ag --- neg HIV-1+2 FIRST --- neg ANTI BODY SCREEN 1 שלילי ANTI BODY SCREEN 2 שלילי ANTI BODY SCREEN 3 שלילי תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפטיטיס B

הוספת תגובה

• הפטיטיס B

פרופ` אלי צוקרמן
    14/12/2008

מדובר בעדול לזיהום כרוני בהפטיטיס B אולם אין בבדיקות תפקודי כבד כך שאין לקבוע אם מדובר בנשא של הנגיף ללא עדות למחלת כבד או בחולה במחלת כבד .

פרופ' צוקרמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפטיטיס B

צל
    19/12/2008

נאמר לי שתפקודי הכבד שלי תקינים ע"י רופא המשפחה שלי. להלן חלק מהערכים בבדיקה: UREA- 28 CREATININE- 0.67 URIC-ACID - 3.0 CALCIUM -- 9.5 PHOSPHORUS -- 30.8 PROTEIN-TOTAL -- 7.1 ALBUMIN -- 4.5 CHOLESTEROL -- 188 TRIGLYCERIDES -- 63 CHOLESTEROL -- HDL -- 64 CHOLESTEROL -- LDL --- 111 ALK PHOSPHATASE -- 54 GOT ׁׁASTׂ---15 GPT ALT -- 12 תודה על ההסברים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפטיטיס B

פרופ` אלי צוקרמן
    21/12/2008

נא ראה תגובתי ב 19.12.08

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו