טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בעוד כשבוע עלי לעבור בדיקת גסטרוסקופיה. מה שמאוד מדאיג אותי זה שאסור לאכול ולשתות 8 שעות לפני הבדיקה. אין לי סכרת, אבל הקיבה שלי מאוד רגישה ואני חייבת לאכול כל 3 שעות, במיוחד בבוקר, כדי למנוע חולשה ותחושת עילפון כתוצאה מהרעב.
ביום הבדיקה ארוחת הבוקר שלי תהיה במקרה הטוב בשעה :11:00...!!! אני חוששת מאוד להתעלף מרוב חולשה.( ועוד אחרי זריקת טישטוש...). האם יש משהו שיכול להקל עלי בביצוע הבדיקה???
כיצד מבצעים את הבדיקה אצל אנשים חולי סכרת, שאסור להם להמנע מהאוכל הרבה שעות???
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לקראת הבדיקה אין ברירה אלא לקיים את ה"צום" במשך 8 שעות. אין הרבה מה להציע לקראת הבדיקה על מנת למנוע חולשה. גם חולי סוכרת שומרים על הצום ומתאימים את הטיפול בטבליות או בזריקות אינסולין לפי זמן האכילה באותו יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד