מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צהבת מסוג סימיכאל16/04/2009
אני נשא צהבת מסוג סי עוד בטרם עליתי ארצה. כנראה שנדבקתי בילדותי ממחט נגועה.
לפי בדיקות הדם הערכים בגבול הנורמה.
היום אני בן 17 ורוצה להתגייס אבל אני חושש שאם הצבא ידע שיש לי צהבת מסוג סי הוא לא ירצה בי.
שאלתי - האם מניסיונך במצבי הרפואי אין סיבה שלא אתגייס או שהצבא לא רוצה אצלו חיילים עם צהבת סי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צהבת מסוג C מיכאל
פרופ` אלי צוקרמן17/04/2009יש בכל מקרה ליידע את רשויות הצבא כמתחייב בחוק וע"פ הצהרתך. לא בכל מקרה הצבא פוסל משירות (בעבר זה היה נכון). מציע לבצע ביופסיית כבד באם HCV RNA חיובי (כלומר עדות לזיהום בנגיף ולא רק בדיקת נוגדנים) או לבצע בדיקה לא פולשנית להערכת חומרת המחלה הנקראת fibrotest אולם אינה כלולה בסל הריאות ויש לשלם באופן פרטי (כ 700 ש"ח). במידה שחומרת הדלקת והצלקת בכבד מינימלית או קלה אין כל מניעה לשירות בצה"ל. לאור אנזימי כבד תקינם ובהנחה שאכן HCV RNA חיובי, יש סיכויים טובים שמחלתך קלה אולם יש להראות עובדות ע"פ הבדיקות שציינתי עבור צה"ל ולשכנע אותם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)