טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ההדבקה היא דרך עור וריריות( ע"י אם נשאית בזמן הלידה, מגע קרוב של בני בית או משפחה הכולל פציעת העור, דקירה ממחט מזוהמת , יחסי מין עם נשא/ית ללא הגנה.) אוכלוסיות בסיכון: משתמשים בסמים, מגע מיני ללא הגנה עם נשאים, ילודים לאמהות נשאיות, מושתלי איברים וחולי דיאליזה, אנשי מערכת הבטחון והבריאות החשופים להדבקה, מהגרים מארצות אנדמיות (בהן שכיחות גבוהה של זיהום בנגיף) וחולי הפטיטיס C ו HIV. אין סכנה של מומים בעובר אלא הדבקתו ולכן, ע"מ למנוע זאת יש לתת זריקת "חיסון פסיבי" כלומר זריקת נוגדנים היום הוולדו של הילוד לאם נשאית בנוסף לסדרת זריקות החיסון הפעיל המתחילה אף היא ביום הלידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד