טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, הנני סובל מספר שנים מעייפות קיצונית שמגבילה את חיי. לאחרונה הומלץ לי לפנות לזיהומולוג בביה"ח הדסה. אחת הבדיקות שהרופא ביקש היה להפטיטיס ואלה התוצאות:
Bs Ab - 405.23 positive Bs Ag - negative C Ab - negative
אנזימי כבד תקינים.
אף פעם לא קיבלתי חיסון להפיטיטיס B, ולאור התשובה החיובית הרופא הפנה אותי למומחה למחלות כבד.
האם לדעתכם זה משהו שצריך טיפול? והאם זה יכול להיות הגורם לעייפות שלי?
תודה רבה, אהרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קיימת אפשרות שנחשפת לנגיף בילדותך או במועד אחר. האם ההורים יוצאי מרוקו או נשאי הנגיף או נוגדנים? ע"מ לוודא זאת מציע לבצע בדיקת HBcAb. אם חיובית משמעותה שנחשפת לנגיף בעבר, הינך מחוסן ואינך נשא של הנגיף כעת. אין זו הסיבה לעייפות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר