דאגה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דאגה
    משה לסרי
    21/07/2009

שלום רב,

אני בן 24, בריא.
    לפני כ4 ימים החילו לי בחילות מלוות בגזים אך ההרגשה הכללית שלי הייתה טובה.
    יום לאחר מכן, בגלל שהבחילות לא פסקו הלכתי למיון של איכילוב שם בוצעה לי בדיקת שתן שיצאה תקינה ובדיקות דם הכוללת תפקוד כבר.

התוצאות בספירת דם הרגילה היו בסדר גמור חוץ מהעובדה שיש לי הרבה כדוריות לבנות.
    התוצאות של בדיקות תפקוד כבד היו הבאות:

1. GPT: 19
    2. GGT: 18
    3. CPR:0.27
    4. BILIRUBIN DIRECT 0.50
    5. BILIRUBIN INDIRECT: 3.70
    6. WBC; 11.5

לאחר כמה ימים, הבחילות פסקו אך התחלתי להרגיש אי נוחות בצד ימין של הבטן העליונה (מרגיש לי שזה כתוצאה מגזים) . ניגשתי לרופא משפחה ולכירורג בטן ושניהם לאחר שבדקו אותי אמרו לי שכנראה שיש לי וירוס כלשהו ושהבילירובין הגבוה כנראה בגלל סינדרום גילברט.
    אני נורא לחוץ בגלל שלאחרונה נפטר מכר מסרטן בכבד זו אולי הסיבה שמאתמול אני מרגיש שם מוזר למרות שאתמול בדק אותי כירורג.
    האם זה יכול להיות סרטן בכבד??
    האם זה יכול לקרות בגיל כ"כ צעיר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דאגה

הוספת תגובה

• שכחתי

משה לסרי
    21/07/2009

שכחתי לציין שיש לי גם שלשול רציני ביותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוד לוי

פרופ` אלי צוקרמן
    23/07/2009

אין לכך כל קשר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוד לוי

פרופ` אלי צוקרמן
    23/07/2009

אכן מדובר בתסמונת ג'ילברט (במידה ושללו תמס דם כסיבה לעליה בבילירובין בלתי ישיר) ואין לכך משמעות קלינית רבה. לפיכך גם אין מקום לדאגה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו