טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב אני בן 31 ומזה 10 שנים אני צורך אלכוהול.לפני כמה ימים הלכתי לרופא כי הרגשתי צורך לעשות בדיקה של הכבד(בין שאר הבדיקות).רב הבדיקות יצאו תקינות אבל בדיקה שנקראת בילירובין יצאה לא ברורה לכן הרופא ביקש לעשות עוד בדיקה. האם יש סיכון שיש לי דלקת בכבד או שמא זה סתם בדיקה שלא מסמלת בוודאות? אודה לתשובתך המקצועית. דוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קרוב לודאי העלייה של בילירובין אינה קשורה למחלת כבד בנוכחות תפקוד כבדי תקין אלא תסמונת ג'ילברט שאין לה משמעות אבל יש לראות תוצאות מרכיבי הבילירובין כלומר ישיר ולא ישיר. בכל מקרה רצוי להמנע מצריכה מופרזת של אלכוהול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר