טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אנחנו קבוצת סטודנטים לתואר שני במנהל עסקים ב"מכללה למנהל המסלול האקדמי" ובמסגרת אחד הקורסים לקחנו על עצמנו את המשימה של העלאת המודעות לתרומת איברים וחתימה על כרטיס אד"י.
אנחנו מחפשים רופא/ה או כל גורם אחר שמבין בעניין זה ויכול לכתוב, אפילו במסגרת תגובה לשאלה זו, מספר מילים על החשיבות הרבה של תרומת איברים, וכך לייעץ לנו כיצד עלינו לפנות במאמצי שכנוע לקהל מכרינו בניסיון לשכנעו לחתום על כרטיס אד"י.
תודה רבה על הסיוע,
אפרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הנני מושתלת כבד תרומה מאת אחותי. אני ממליצה לכם לפנות לשרה וקסלר, יו״ר העמותה למושתלי כבד, אני בטוחה שהיא תעזור. כמו כן, תפנו לד״ר אורן שיבולת, בית חולים איכילוב. נראה לי שהוא גם יוכל לעזור. אגב, הוא אינו הרופא שלי. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בבתי חולים בהם יש השתלות איברים (כבד, כליה , לב וכו.) יש מתאמות השתלה שבהחלט יכולות לעזור. גם המשתילים בעצמם. מציע את גב' תמר אשכנזי ברמב"ם, רחל -מתאמת השתלות כבד בבלינסון. ניתן לפנות לבתי החולים עצמם להנהלת הסיעוד: הדסה עין כרם, תל השומר, איכילוב
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד