צהבת בי ורמת נוגדנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צהבת בי ורמת נוגדנים
    תמיר
    14/05/2010

לרופא שלום אשתי נשאית צהבת בי.והיא במעקב כבר שנים.בבדיקה שלה עשו לה לפני שבועיים pcr שהרמות שם הם 5119 עכשיו אני מחוסן כבר שנים לפני שבוע עשיתי בדיקת נוגדנים והתברר שחסר דחף...למרות שקיבלתי את כל ה3 החיסונים.וזה מוזר.עכשיו עשיתי זריקת דחף.ואז הרופאה ביקשה שבעוד חודש לעשות עוד פעם בדיקת נוגדנים.אז במצב הזה אני צריך לשכב עם אישתי עם אמצעי מניעה?האם הרמה של הבדיקה שלה מחייב לקחת כדורים?יש לנו תור לעוד 3 חודשים.בבידקת דופלר ואולטראסאונד אצל אישתי הכל יצא תקין. אני רק מודאג שלא אדבק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צהבת בי ורמת נוגדנים

הוספת תגובה

• צהבת B

פרופ` אלי צוקרמן
    22/05/2010

רמת הנגיף כשלעצמה (בהנחה שמדובר ביח'/מ"ל) אינה הגורם היחידי הקובע צורך בטיפול אלא מתווספת לרמת אנזימי הכבד, סוג הנגיך (אם HBeAg חיובי) וחומרת המחלה הכבדית.
    לגבי הדבקה ביחסי מין- אכן, עד לקבלת התשובה של רמת הנוגדנים אצלך רצוי להשתמש באמצעי מניעה להדבקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו