טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בן 25 ברקע של אשכיים נעלמים והשמנת יתר, בבדיקת דם שבצעתי לפני שבוע יצא שאנזימי הכבד מאוד גבוהים , אנזים כבד א 55 אנזים כבד ב 95 מה זה אומר ?? יש לי מחלת כבד?? אני צריך לפנות לרופא כבד? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא ברור אילו אנזימים מוגברים. ברוב המקרים אם מדובר ב ALT ו AST רוב הסכויים שמדובר בכבד שומני במיוחד שברקע השמנת יתר. יש כמובן להוציא מחשבון סיבות אחרות ולשם כך לפנות למרפאת כבד להשלמת הבירור וההערכה. לא בכל מקרה בו נצפית עליית אזימי כבד מדובר בבעייה משמעותית ולכן אין צורך בדאגה מיותרת. מאידך הבירור חייב להתבצע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר