טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אחרי שנה בה אני מטופלת בהורמונים (אקטיבל) למניעת תופעות גיל המעבר אפסיק בקרוב ליטול אותם (בעצה אחת עם הגניקולוג) כדי לבחון אם התופעות התמתנו או חלפו. הוצע לי להשתמש לפרק זמן בתחליפים טבעיים - הבעיה שעל הפופולריים ביניהם שהוצעו לי במחלקות הטבע כמו למשל קוהוש שחור . רשומה אזהרה על נזק אפשרי לכבד. יחד עם זאת גם בהורמונים רשומה אזהרה דומה.. השאלה האם יש תוסף הידוע לכם ככזה שאינו מסכן כבד בריא וניתן ליטול אותו לאורך זמן ללא חשש ובכך "לחסוך" מעצמי את האקטיבל ודומיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
התועלת מטיפול תחליפי הורמונלי גדולה לאין ערוך מהנזק מתכשירים אלו ולכן רצוי השימוש בהם אם קיימת הוריה שכזו. אכן תוארו מקרים בודדים של נזק טוקסי לכבד מקוהוש שחור אולם אלו נדירים יחסית. התכשירים ה"טבעיים" התחליפיים המאושרים ע"י משרד הבריאות בטוחים אך מאידך יש צורך בעירנות לתופעות לואי ולבצע בדיקות עם הופעת הרגשה לא טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד