השתלת כבד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השתלת כבד
    מושתל
    17/09/2010

שלום רב,
    עברתי השתלת כבד לפני מספר שנים ועכשיו אני מקבל תרופות ברמות גבוהות, אני מקבל סלספט 1000מ"ג ביום ופרוגרף 4מ"ג ביום וגם תרופה נגד וירוס הפטיטיס ב' ששמה הפסרה או אדיפוביר .
    עשיתי בדיקת דם בתקופה האחרונה ויצא שהבילירובין גבוה,ישנם שלושה סוגים של בדיקת הבילירובין ושלושתם גבוהות, שאלתי היא האם זה מעיד על בעיה בתפקודי כבד ? או שזה משהו נורמלי ? האם צריך טיפול דחוף בזה ?
    וגם כן ה-Neutrophils שלי נמוך עם שתי בדיקות מסוג הזה נמוכות, האם זה בגלל התרופות? האם יש סכנה כשזה כל הזמן יהיה נמוך ? ומה צריך לעשות בכדי לתקן את זה ?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השתלת כבד

הוספת תגובה

• השתלת כבד

פרופ` איתן מור
    18/09/2010

עליך לפנות למרפאת המעקב למושתלים ולבצע בדיקות נוספות בהתאם להוראות הרופאים. בעיות מהסוג הזה לא נפתרות בתכתובת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השתלת כבד

מושתל
    28/09/2010

האם אתה מתכוון שבעיות אלה הם בעיות חמורות שצריך לטפל בזה דחוף ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השתלת כבד

פרופ` איתן מור
    28/09/2010

התשובות לשאלותיך דורשות מענה של מרפאת מעקב למושתלים שיבחנו את הבדיקות וישקלו אם יש לבצע בדיקות נוספות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו