מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקירה על קולית של בטן עליונהאילנה02/11/2010
שלום
כבד -נראה מוגדל.מרקמו היפראקוגני באופןדיפוזי ולא הומוגני-על רקע הסננה שומנית .באונה השמאלית של הכבד בסמוך וקדמי לראש הלבלב הודגם מבנה ציסטי בגודל 2.2כפול 3.3 ס"מ.
כליה ימנית - בגודל 10.5 ס"מ
פרנכימה שמורה
יש לציין אגן אקסטראינלי שבמנח הרוחבי 1.3 ס"מ.
לא הודגמו הרחבה שלמערכת מאספת .
לא הודגמו תהליכים .
לא הודגמואבנים.
כליה שמאלית- בגודל 11.5 ס"מ
פרנכימה שמורה.
לא הודגמה הרחבה שלמערכת מאספת.
לא הודגמו תהליכים.
לא הודגמו אבנים.
טחול-בגודל 9.5 ס"מ .מרקמו אחיד .
אני מטופלת במרפאת כבד .יש לי כולסטרול וגליצרידים ולחץ דם
אני בת 53 .
הודה לכם אם תסבירו לי אני לא מבינה מה שהרופא אומרת לי .
בתודה מראש אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקירה על קולית של בטן עליונה - תגובה
פרופ` איתן מור02/11/2010הממצאים בכבד מתאימים לשינוי שומני של הכבד והציסטות הן ממצא שפיר ואין מקום לדאגה. כדאי לטפל בעודף השומנים בדם ולהוריד פחמימות בדיאטה בכדי שהשינוי השומני בכבד יעלם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטחולהודגםמבנה ציסטי
בריז'יט03/05/2015הטחול בגודל תקין. באספקט. תחתון של טחול הודגם מבנה ציסטי בגודל 6.2 7.7 סמי יש לציין שהציטה גדולה לבדיקה קודמת מה אלי לעשות בתודה מראש עם תענה על שאלתי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)