מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תפקודי כבד גבוהיםדנה22/12/2010
שלום רב
המון המון תודה על תשובתך
אודה לך מאוד אם תענה לי על שאלה נוספת
בהשך לבדיקות שנתנו לי עשיתי אולטראסאונד כבד והוא יצא תקין- כלומר אין לי כבד שומני.
לאור הבדיקות הראשונות שעשיתי שתוצאותיהם כאמור היו :
GOT(AST)35
GPT(ALT)60
GGT42
הפסקתי את הליפיטור ולאחר כשלושה ימים את המיקרודנטיין שניתן לי למניעת דלקות תכופות בדרכי השתן.
הבנתי מתשובתך שהליפיטור חיוני ואין להפסיקו אלא לעקוב אחר אנזימי הכבד.
המיקרדנטיין הוחלף לי לזינאט 250 מ"ג.
שאלתי האם הזינאט יכול גם הוא לגרום לעלית ערכי הכבד,כי לאחר שימוש של כשבועיים וחצי בזינאט ולקיחת כשמונה כדורים בערך-כדור כל יומיים , -ללא ליפיטור,עלו ערכי הכבד:
ל:
GOTׂ(ast)41
GPT(ALT)82
GGT55
או אולי יכולה להיות לכך סיבה אחרת?
בברכה ובתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפקודי כבד גבוהים - תגובה
פרופ` אלי צוקרמן22/12/2010העדר הדגמת כבד שומני בUS אינה שלוללת כבד שומני מאחר ודרושה הסננה של > 30% של שומן בכבד. רצוי להמשיך ליפיטור. זינט בד"כ לא גורם לעליית אנזימי כבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)