מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנייזמי כבדק28/12/2010
שלום
יש לי NASH עבדתי עם חומריים כימיים במשך 4 שנים כ 8 חודשים לא הייתי קרוב לחומריים ותפקודי הכבד ירדו משמעותית לפני חצי שנה שוב פעם נחשפתי לחומר בשם הקסן ואושפזתי והגעתי לביה"ח ונצפתה עלייה באנזמי הכבד האם יש קשר בין חומריים לאנזמי הכבד או ל NASH?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנייזמי כבד - תגובה
פרופ` אלי צוקרמן28/12/2010שלום רב
בכבד שומני יש תנודות באנזימי הכבד שעשויות להיות ספונטניות או במקביל לשינוי במשקל, בדיאטה, בשומני הדם וכו'.
איני סבור שהשינויים קשורים להקסן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ק28/12/2010תודה על התשובה מהירה
האם חומרי
ים/ממסים כימים גורמים לכבד שומני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` אלי צוקרמן29/12/2010בהחלט קיימים חומרים הגורמים נזק טוקסי (רעיל) לכבד. יש לדעת על איזה חומרים (הרכב כימי) מדובר בדיוק , משך חשיפה, צורת מגע 0דרכי נשימה? דרכי עיכול וכו,), מינונים וכו'. ללא הנתונים הללו לא ניתן לענות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ק29/12/2010שוב תודה על המענה המהיר עבדתי 4 שנים רצוף עם רוב הממסים הקיימים בשוק טולואן מתנול אתנול איפא ועוד הרשימה ארוכה וכל מיני אבקות למינהם בתעשיית התרופות הייתי עובד במיננונים די גבוהים וגם שעבדנו עם מסכות מיגון במגע הישיר היינו במתקן פתוח והחשיפה נמצאת גם בחלל הפתוח.כמו שכתבתי לך קודם האירוע האחרון שהיה לי היה עם הקסן חשיפה ישירה שבעקבוציה אושפזתי ותפקודי הכבד עלו מאוד באותו הערב אני רוצה להוכיח שהעלייה בתפקודי הכבד/והכבד השומני נגרמו מהחומריים/ממסיים אלו כי אחרת אני בבעיה רצינית.כל תקופת הזמן שלא הייתי חשוף האנזימים היו נמוכים.
האם תוכל לעזור לי?תזכה למצוות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` אלי צוקרמן29/12/2010מדובר בייעוץ מקיף שאינו יכול להתבצע בפורום הנוכחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אפשר להתייעץ אתך?
ק29/12/2010אשמח לתשובה להגיע לייעוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אפשר להתייעץ אתך? - תגובה
פרופ` אלי צוקרמן30/12/2010יש בפורום אמצעי התקשרות למרפאה וכן הכתובת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)