מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפטיטיס C שהתפתח לשחמת כבדשושי רשי28/02/2011
שלום רב, אבי חולה שחמת כבד בעקבות הפטיטיס C . לאחרונה חלה החמרה גדולה מאוד במצבו, הוא נפוח מאוד, רב הזמן ישן, אין לו כח כמעט לזוז ,יש לו בחילות ולכן כמעט ואינו אוכל - רזה מאוד, יש לו קשיי נשימה ( אולי בגין אמפיזמה שיש לו או שזה קשור במחלה זו?), סובל מכאבים חזקים מאוד, מורלית - מיואש לגמרי! וסובל!
רציתי לדעת האם אפשר להקל על הסבל שלו עם מריחואנה רפואית אולי? אפשר להעריך כמה זמן עוד נשאר לו לחיות? הוא מיואש מאוד ומבקש למות!!!
האם יש משהו שניתן לעשות בכדי להקל עליו ?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפטיטיס C שהתפתח לשחמת כבד - תגובה
פרופ` אלי צוקרמן01/03/2011מצטער על מצבו הקשה של אביך אולם קשה לענות בלי ידיעת הפרטים. אין לי ספק שהוא נמצא המעקב מרפאת כבד והרופא המטפל המכיר היטב את אביך, סבלו ומחלות הרקע יוכל לטפל ולענות על שאלות אלה. בודאי שרצוי להקל כמה שיותר על סבלו באם המצב הוא סופני. שוב, הקביעה של מצבו ודרכי הטיפול -על ידי הרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

