מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צהבת שלא חולפתויקטוריה02/03/2011
שלום פרופ' אלי צוקרמן ופרופ' איתן מור,
קיבלתי במפתיע צהבת שהתחילה עם בחילות,הקאות,שתן כהה מאוד,חוסר תאבון וגירודים חזקים בכל הגוף,
פניתי למיון בבית חולים נהריה, אחרי בדיקות דם שהצביעו על רמת בילירובין גבוה החליטו שיש לי תופעות של צהבת ואשפזו אותי, אחרי שבוע במחלקה פנימית שבה בדקו ושללו היפטטיס A,B,C ומחלות וראליות נוספות הקשורות לצהבת, שחררו אותי לביתי וביקשו לבצע בדיקת דם בקופת החולים לאחר כ-10 ימים ולראות אם המצב משתפר.
תוצאות ספירת הדם תוך כדי האשפוז: (אצייןי את הקיצוניים ביותר)
bilirubin total 3.13
bilirubin direct 2.07
cholesterol total 276
GGT 183
HDL cholesterol 23
alkaline phosphatase 191
AST GOT aspartate aminotrans 141
ALT GPT alanine amino trans 403
עכשיו,שבוע אחרי שחרור מבית חולים, אני סובלת מאותם תופעות הלוואי כמו לפני אשפוז ולא חל שיפור במצבי, הגירודים מביאים אותי למצב שאני לא יכולה להירדם בלילות והתרופה שרשמה לי רופאת המשפחה (אהיסטון) לא מועילה כלל.
רציתי לשאול אתכם מה אתם ממליצים לי לעשות, לחכות עוד מספר ימים ולעשות בדיקות דם בקופת החולים ועוד פעם לחכות כמה ימים שיגיעו התוצאות ואיתם לגשת לבית החולים למחלקה הפנימית שבה הייתי, או שאין מה לחכות וכדאי לי לגשת שוב למיון ולאתאשפז?
רציתי לשמוע את דעתכם כי אני מפחדת שהזמן משחק לרעתי...
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צהבת שלא חולפת - תגובה
פרופ` איתן מור04/03/2011את צריכה ייעוץ מקצועי ודווקא יש כזה- תפני לדר' מיכל כרמיאל מכון גסטרו בי"ח נהריה היא מומחית למחלות כבד ואני בטוח שתטפל בך יפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצהבת שלא חולפת - תגובה
פרופ` אלי צוקרמן06/03/2011אנא ראה תשובתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)