מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשאות צהבת B והנקהאם לשלושה12/04/2011
שלום,
בהריון אחרון התברר לי שאני נשאית של צהבת B
POSITIVE - HEPATITIS Bs Ag
HEPATITIS Bc IgM - NEGATIVE
HEPATITIS Be Ag - NEGATIVE
HEPATITIS Be Ab - POSITIVE
לפי הבנתי מהרופא, אני נשאית המחלה.
אני אחרי הלידה ומניקה את בני (השלישי). בבדיקות דם של הילדים הבוגרים שינקו עד גיל שנה וחצי לא נמצאה נשאות, אך הם גם לא מחוסנים למרות קיבלו את החיסונים כפי שהומלץ על די משרד הבריאות.
חשוב לציין כי אני לא יודעת ממתי אני נושאת את המחלה ויכול להיות שהייתי נשאית עוד בילדותי.
בעלי נבדק ונמצא שלילי גם כן, הוא עבר את סדרת החיסונים 3 במספר וגם הוא לא מחוסן.
מספר שאלות. מה משמעות HEPATITIS Be Ab - POSITIVE
האם אני לא מסכנת את בני בהנקה?
מה מומלץ לעשות על מנת שבני משפחתי לא יידבקו.
טרם הייתי במרפאת כבד אך רופא המשפחה שלי מודאג מז שיש לי נוגדני E מה משמעות הנוגדנים?
לתשובתכם המפורטת אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשאות צהבת B והנקה - תגובה
פרופ` אלי צוקרמן13/04/2011שלום רב
אין סכנה להדבקה בהנקה.
נוכחות HBeAb מצביעה על התגובה החיסונית כלפי הנגיף ואינה צריכה להדאיג כלל.
יש צורך לדאוג שבעלך יהיה מחוסן (חיסון אינטרדרמלי או בחיסון מדור חדש הנמצא בסל התרופות).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)