מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרטן כבדורד שמיר31/05/2011
שלום רב, אני פונה בנוגע לאבי שהתגלה אצלו סרטן הכבד מסוג ראשוני hcc
יש לו שחמת בכבד ווירוס הפטטיס c, חולה סכרת ואחרי ניתוח לב מעקפים
ניתן לו טיפול בתרופה nevaxar אחרי ששללו טיפול רדיואקטיבי sir
אני רוצה לדעת האם הטיפול בתרופה יעיל לסרטן ?הרופאים אמרו לו לשתות חודש ואח"כ יבדקו את מצבו וייתכן ואז יעשו כימותרפיה , ברצוני לדעת מה התועלת של הכדור ולשם איזו מטרה היא פועלת , האם יכול להיות שהתרופה תספיק ולא יצטרך כימותרפיה, לא הבנתי כל כך לשם מה נתנו לו את התרופה הזו ?
המצב דחוף אשמח לתשובה מהירה ממכם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן כבד - תגובה
פרופ` אלי צוקרמן01/06/2011אני מאמין שהתשובת לשאלות ניתנו גם במסגרת המרפאה שהמליצה ומטפלת בנקסבר. הטיפול הוא טיפול אימונו-טראפי. הטיפול מטרתו לייצב את המחלה ולהאיט את קצה התקדמותה אולם אינו מרפא ורק לעתים רחוקות יש נסיגה "דרמטית" של נגעים גדולים. מאידך, זהו הטיפול התרופתי היחידי שנמצא כמאריך תוחלת החיים בסרטן כבד מתקדם במספר חודשים. לעתים ניתן לשלב בין טיפול זה וטיפול כמו-אמבולי למרות שאין נתונים ברורוים לגבי השילוב בספרות ולא כל חולה מתאים לכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)