מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשך שאלה לגבי טיפול באקנה ע"י אורשרון30/06/2011
תודה על התשובה שנתת לי.
אני מניחה שלפי מצבי אני צריכה לעשות טיפול ב ipl.
איפה עושים טיפול כזה וכמה הוא עולה?
אני גרה באזור חולון וכל הקוסמטיקאיות הנחשבות גרות מאוד רחוק ממני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה לגבי טיפול באקנה ע"י אור - תגובה
אורית בן יהודה30/06/2011היי, חפשי קוסמטיקאית שעובדת עם מכשיר להסרת שיער מסוג אופטימה 518 , למכשיר יש
אפליקציה לאקנה - אור כחול , אורך גל כ 400-440 ננומטר.
אני בטוחה שיש באזורך.
בהצלחה, אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי, מענין כמה טיפולים מומלצים?
מעין30/06/2011תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי, מענין כמה טיפולים מומלצים? - תגובה
אורית בן יהודה04/07/2011היי מעיין ברוכה הבאה לפורום.
מספר הטיפולים בIPL עם תוכנה לאקנה מאוד אינבידואלי ,כאשר משלבים גם טיפולי פנים לניקוז נקודות שחורות וחמרים טיפוליים לשימוש בביית מספר הטיפולים יפחת.
בברכה, אורית בן יהודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה
ק.03/07/2011אורית שלום רב,
זקוקה להמלצתך..
1. אני נמצאת בטיפולי הפריה, האם ניתן לעשות טיפולי הסרת שיער בתקופה הזאת?
2. בזמן האחרון יוצאים לי הרבה חצ'קונים אדומים וכואבים והעור שלי מרגיש לי חסר לחות לחלוטין... מה את ממליצה לי?
3. אני גרה בת"א מחפשת קוסמטיקאית מקצועית .. אני מניחה שאחד הדברים שהעור שלי נמצא במצב כפי שהוא היום זה בגלל הטיפול הלא נכון שלי וגם חוסר בליווי מקצועי (קוסמטיקאית שתעזור לי )
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה - תגובה
אורית בן יהודה04/07/2011הי ק ברוכה הבאה לפורום,
1. ניתן ,אך הם לא אפקטיביים לזמן ארוך מאחר וגופך כרגע מוצף הורמונים אין שום ערובה לכך שהטיפולים יהיו יעילים . אני ממליצה לבצע הסרת שיכר כלשהיא רק במידה והשיעור מהווה בעייה אסתטית של ממש כהלקוחה מודעת לכך שהתוצאות הן לא לאורך זמן. , ברוב המקרים טיפולי הפריה גורמים יצירת זקיקי שיער חדשים ושיעור ייתר.
2. ככל הנראה מדובר באקנה הורמנולי ובמקביל עור חסר לחות - יש להתאים לך טיפול מתאים לאקנה הורמונלי ויחד אם זאת לדאוג לילוח העור , לשם כך את זקוקה לאבחון מקצועי, לאחר אבחון כל המלצה תהייה אמינה יותר עבורך.
3.הגורם הראשון למצב עורך הוא ככל הנראה טיפולי ההפריה ,אין ספק שטיפול נכון המתאים למצבך
הן בקליניקה והן שימוש עקבי בתכשירים בבית, לשם כך ממולץ לגשת ליעוץ.
בהצלחה,אורית בן יהודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה
ק.05/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)