אפליציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפליציה
    עדי
    06/07/2011

אני בת 22 וצמחו לי 3 שערות בודדות בסנטר ואני רוצה להסיר אותם ע"י אפליציה
    ויש לי כמה שאלות:
    1.האם אחר טפול באפילציה מותר להיחשף לשמש וללכת לבריכה/ לים? כמה זמן אחרי הטיפול מותר?
    2.כיצד אוכל לוודא שאכן הקוסמטיקאית משתמשת במחט אישית? ומה הסכנה באם המחט לא אישית? האם בני משפחה מדרגה ראשונה יכולים להשתמש באותה מחט?
    3.האם נדרש לעשות דבר כלשהו באיזור השיער לפני הטיפול?
    4. האם נשארים כתמי עור במקום לאחר הטיפול?
    5. האם מותר לגזור במספרים חלק מהשערה על מנת לקצר אותה (שפחות יראו אותה) לפני הטיפול והאם יש לזה השפעה על איכות הטיפול (כמו שהשערה תגדל בחזרה וכו')
    6. האם טיפול באפילציה מסיר לצמיתות והאם גורם לצמיחת שערות חדשות באיזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפליציה

הוספת תגובה

• אפליציה - תגובה

אורית בן יהודה
    17/07/2011

היי עדי ברוכה הבאה לפורום.
    לאחר אפילציה יש להזהר מחשיפה לשמש במיוחד בעור כהה במידה ואין גלדים ואדמומיות ניתן להניח קרם הגנה לעיתים קרובות מאוד בשהייה בים או בבריכה. גזירה של השערה מותרת וכשאצ מגיעה לקוסמטיקאית את יכולה לראות כאשר היא פותחת מחט אישית עבורך, במחט לא אישית יש סכנות רבות - הידבקות בוירוסים וזיהומים , הקפידי לקבל מחט אישית אותה קחי איתך ותביאי לטיפול הבא.
    ולא לא לא! ביני משפחה אינם יכולים להתשמש באותה מחט!!
    פיגמנטציה היא אחת הסכנות באפילנ תלוי בגוון העור במקצעיות המטפלת ובחשיפה לשמש,
    טפלי אצל קוסמטיקאית היודעת גם להתמודד עם בעיות פיגמנטציה כך שבמידה ואת נוטה לכך תוכלי לקבל טיפול שימנע זאת.
    בהצלחה אורית בן יהודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו