טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 26 וסובלת משעירות יתר בכל חלקי הגוף אני כבר 5 שנים מטופלת הלייזר אך התוצאות לא מניחות את הדעת עשיתי בדיקות הורמונליות ונאמר לי שהמצב תקין (הבעיה כנראה גנטית מהאבא)
האם קיים כדור שיכול להפחית את השעירות?
(האם יש קשר בין סקס לשעירות יתר?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שעירות יתר יתר יכולה לנוע ממס' סיבות כאשר האחת מהן היא בהחלט גנטית וסיבה אחרת היא ההורמונאלית. בנוגע לאי יעילות הטיפול - גם כאן יש מס' גורמים: גוון השיער (חשוב שיהיה כהה), חוזק השיער (ככל שהשערה חזקה יותר כך הטיפול הופך יעיל יותר), סיבות הורמונאליות בהחלט יכולות להפריע משמעותית ליעילות טיפול. ההצעה שלי אלייך היא, עקבי אחר המחזור החודשי שלך ותספרי את הימים מהיום הראשון בו את מקבלת מחזור עד ליום הראשון הבא וכך במשך חודשיים שלושה, מעקב זה נותן אומדן כללי של המערכת ההורמונלית בגוף.
את יכולה ליצור איתי קשר טלפוני ואשמח לעזור. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד