בנזופנון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בנזופנון
    מיכל
    20/07/2011

שלום
    קראתי שהחומר בנזופנון שנמצא בקרמים להגנה מהשמש יכול לגרום להרס של הקולגן בעור ולהזדקנות מואצת. האם זה נכון? זה נמצא בקרם הגנה שיש לי. של חברה מוכרת וידועה...
    והאם אתן יכולות להמליץ על קרם הגנה מעל 30 spf עם תקן אוסטרלי ועם טיטניום דיאוקסיד מקופסל??
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בנזופנון

הוספת תגובה

• בנזופנון - תגובה

אורית בן יהודה
    21/07/2011

היי מאוד מוומלץ קרם הגנה של הולילנד Sunrella spf 36 בתקן אוסטרלי- ניתן להשיג כדמי מייקאפ
    הנותן מראה הומוגני אך לא נראה כמיקייאפ ונותן מראה טבעי, אותו קרם מ מצוי גם ללא צבע
    מאוד מומלץ
    בברכה, אורית בן יהודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה

מיכל
    21/07/2011

תודה על התשובה. אבל כמו ששאלתי, אני מחפשת מידע לגבי הבנזופנון בקרמים להגנה מהשמש...האם הוא יכול להזיק? קראתי שגורם לנזק לקולגן והזדקנות מואצת. זה נכון?
    הוא מצוי גם בסנברלה של הולילנד. ובנוסף-בררתי עם חברת הולילנד וכל הקרמים של סנברלה מכילים טיטניום דיאוקסיד לא מקופסל, ככה שאני לא רוצה להשתמש..
    אשמח לתשובה לגבי הבנזופנון..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו