טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני לא יודעת עם זה המקום הנכון ליעוץ אבל אני אודה על התיחסות. בתי בת השבע החליטה על דעת עצמה לגזור פוני ובזמן הגזירה היא בטעות גזרה לעצמה את שיער הגבות. אחרי השוק והכעס והבכי שלה רציתי לדעת עם זה מצב לתמיד או שהשיער יגדל בחזרה. אני יכולה להבין שבטח זה לא יחזור להיות כמו השיער הקודם שאיתו היא נולדה, צבע השיער שלה הוא בלונדיני לכן גם זה ניראה כמו כמעט קרחת כי היא גזרה את השיער הארוך שמחסה את השורש. רציתי לדעת כמה זמן יעבור עד שיגדל השיער ועם הצבע יכול להשתנות. אני שולחת תמונה כדי שאפשר יהיה להבין. אני מודה מראש על התשובות לשאלות הרבות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך אמא מודאגת... :) אל חשש מניסיוני אם זו לא צלקת - השער צומח. כמה זמן? שאלה טובה אין זמן מאמינה שתוך 3 שבועות עד חודש תראי כבר צמחיה חדשה. תעלי חיוך הכל בסדר כולנו עשינו טעויות שהיינו ילדים.
אשמח לענות על כל שאלה . מקווה שעזרתי ... מיכל גולן-קוסמטיקאית רפואית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד