מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הזעה בפנים ושימוש בקרמים בקיץענת26/07/2011
מיכלי, ברוכה הבאה לפורום!! :)
שאלה לי -
אני בת 33, והגיע הזמן להשתמש בכל מיני תכשירים שאמורים לשמור על עור הפנים. הבעיה שלי שבקיץ חם לי, ואני מזיעה גם אם אני שמה רק מקדם הגנה שלא לדבר על קרם לחות - שיש יוצר אפקט חממה ויוצא החוצה בזיעה... זה נורא לא נעים ולכן אני לא משתמשת בכלל בקרם לחות בקיץ.
ללילה יש לי את החומצה הלקטית (מיכל, תקני אותי אם אני טועה..) שעד לפני כשבועיים עוד הסתברתי איתה, אבל עכשיו ממש לא נעים לי לשים אפילו אותה.
מה עושים?
רוב הבוקר אני מעבירה בנסיעות במכונית, בכל רחבי הארץ (בעיקר בדרום) וחצי היום השני בדר"כ אני בבית עם מזגן. בלילה אנחנו ישנים בלי מזגן ומאוד לא נעים לי לישון עם קרם.
האם יש לכם רעיונות איך בכל זאת אני יכולה לשמור על עור הפנים ולהזין אותו בדברים הנכונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעה בפנים ושימוש בקרמים בקיץ - תגובה
מיכל גולן26/07/2011היי ענת,
ברוכה הבאה :)
נכון הגיע הזמן. הרבה אנשים בחום יולי אוגוסט סובלים מהזעה גדולה במיוחד בשנים האחרונות שהלחות בלתי נסבלת.
הייתי ממליצה לך או להוריד לחות בחודשים האלה ולשים רק הגנה - כאשר מותאמת לפנים. או לשים לחות ושאת בנסיעות לשים קרם הגנה.
חומצה לקטית מאוד טובה ואם היא לא נעימה לך בימים אלו החמים תנסי כן להשתמש פעמיים עד שלוש בשבוע.
החודשים הקשים הם רק יולי אוגוסט נעבור אותם ;) במיוחד שאנחנו רוב היום במזגן.
בהצלחה ענת, אשמח לעזור
מקווה שהייתי ברורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אני אנסה!
ענת27/07/2011אפשר לשים את החומצה הלקטית בשעות הצהריים (כשאני בבית במזגן) ולאו דווקא בלילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אני אנסה! - תגובה
מיכל גולן27/07/2011היי אנסה.
(סליחה הופיע לי ענת)
את יכולה להשתמש בחומתה לקטית כשאת בבית במזגן.
יש לשים לב: לא להיות חשופה לשמש (לפעמים גם מהחלון מגיעה שמש)
ויש לקחת בחשבון שבערב תשתפי את הפנים אז החומצה תרד.
המטרה בלילה זה שהחומצה "תעבוד" ותשאר כמה שיותר ...
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)