קמטים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קמטים
    מיכל
    29/07/2011

שלום
    אני בת 52 עור נורמלי עד יבש. יש לי קמטים באיזור העיניים ונפילה של העפעף.
    בנוסף קמטים עמוקים באיזור המצח ובין הגבות.
    בשאר הפנים-עיניים ומטה לא מקומטת כלל והעור נראה טוב .
    על איזה טיפול אתן ממליצות? והאם יש חומרים שאפשר למרוח ויתנו הטבה למצב? רטינול, חומצות אלפא בתא וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קמטים

הוספת תגובה

• שילוב רפואה אסטתית וקוסמטיקה רפואית

אורית בן יהודה
    30/07/2011

היי גליה ברוכה הבאה לפורום.
    הטיפול בעור פנייך כדי להשיג את התוצאות הכי טובות צריך להתחלק לשניים:
    1. טיפולים רפואיים אסטתיים ושאף אחד לא יספר לך אחרת ובכך אני מתכוונת להזרקת בוטוקס ו/או חומרי מילוי באזור המצח ובוטוקוס באזורה העיניים. שום תכשיר לא יעלים את הקמטים העמוקים באזור כי ההשפעה צריכה להיות על השרירים קמטים עמוקים נוצרים עקב מימיקה שימוש בשרירי הפנים לאורך השנים. לתכשירים הפעילים יש תפקיד חשוב אפרט בהמשך.
    בנפילת העפעף רק ניתוח פלסטי להסרת העור העודף יעזור.
    בשאר הפנים כולל האזור ים בהם המלצתי לך לפנות לרפואה אסטתית רצוי לטפל בחומרים פעילים:
    שימוש ברטינול :הרטינול עוזר ליצור תאי עור בריאים, בצורתם ובתיפקודם עוזר לתחלופה תקינה של תאים והדבר מעודד בניית עור חדש ובריא יותר, עוזר למראה עור חלק יותר עם שיפור בקמטוטים קלים הבהרת כתמי עור ומראה עור הומוגני יותר, יש חשיבות רבה לאיכות הרטינול ולהדרכה נכונה .
    יש להבדיל בין שימוש בחומצות אלפא- לשם דוגמה חומצה גליקולית חומצה לקטית וחומצות ביתא- חומצה סליצילת המשמשת לרוב בטיפולי אקנה ועור שמן ובתכשירי ניקוי המתאימים לכל סוגי העור.
    בעור יבש כשלך מומלץ להשתמש בלילה בקרם חומצה לקטית (ממשפחת חומצות האלפא) העושה פעולה קרטוליטית (פילינג, קילוף וחידוש) ויחד עם זאת מעלה את רמת הלחות בעור
    לשם תוצאות טובות יש להתייעץ עם קוסמטיקאית רפואית ולא להסתפק בתכשירי מדף המכילים ריכוזים נמוכים מאוד.
    לאחר התרגלות העור לשימוש בקרם לפחות כשבוע לאחר אבחון וקבלת הדרכה נכונה ניתן להוסיף סרום רטינול כפעמיים שלוש בשבוע ישירות על עור הפנים ואחריו למרוח קרם חומצה לקטית.
    אני דוגלת בטיפולי פילינג לשעות הלילה ,תכשיר טוב פועל גם כנוגד חימצון וממיס את הדבק הבין תאי דבר המאפשר חדירה טובה יותר של חומרי לחות ונוגדי חמצון בשעות היום.
    יש חשיבות גדולה למריחת מסנני קרינה בנוסף במשך היום כולו בחשיפה לשמש.
    לסיכום גליה, ניתן כיום להשיג שיפור משמעותי מאוד בעור הפנים , הצעד הראשון הוא לפנות לאבחון מקצועי כי אין כמראה עיניים .
    בהצלחה, אשמח לענות בעם יש עוד שאלות:)
    בברכה ,אורית בן יהודה , קוסמטיקאית רפואית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו