אזלייט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אזלייט
    רונה
    03/08/2011

שלום לכולן.
    הומלץ לי על שימוש באזלייט של ביופור על-מנת לווסת ולאזן את הפרשות הסבום. (ללא אקנה). שאלתי היא אילו תופעות לוואי יש לחומר הנ"ל והאם בזמן השימוש בו יש צורך במריחת קרם הגנה. (עור פניי מבריק באופן טבעי וקרמי הגנה גורמים להם להבריק עוד יותר).
    מודה מראש, רונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אזלייט

הוספת תגובה

• אזלייט - תגובה

מיכל גולן
    03/08/2011

היי רונה...
    אינני מכירה את המוצר הספציפי הזה. ממה מורכב.
    עד כמה שידוע לי ביופור החומרים שלהם פעילים לכן מה שאומר חובה להשתמש במקדם הגנה.
    (אני ממליצה בכל מצב להשתמש במקדם הגנה)
    ע"מ לדעת אם מוצר זה טוב לך צריך לבדוק את החומרים הפעילים שלו.
    ומה העור לך באמת צריך.

אם יש כאן אחת מהקוסמטיקאיות עובדת עם ביופור מוזמנת להוסיף ולענות :)

בהצלחה ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אזלייט - תגובה

אורית בן יהודה
    03/08/2011

היי רונה,ברוכה הבאה לפורום.
    אני מכירה ומשתמשת עם אזלייט של חברת ביופור , בדרך כלל מתאימים אזלייט לאיזון עור שמן ואקנה הורמונאלי ברמות שונות, בונוס נוסף בשימוש בתכשיר הוא הבהרת עור הפנים ומראה הומוגני יותר.
    לשאלתך, כן חובה למרוח קרם הגנה משמש ויותר מפעם ביום. התכשיר פעיל ויש להשתמש בו בהדרגה כדי שהעור יתרגל כך סביר להניח לא יהיו תופעות לוואי כמו קילוף ייתר.
    ממליצה לך להתחיל בניקוי הפנים בסבון של ביופור ואת האזלייט למרוח בשבוע הראשון לסירוגין לילה כן לילה לא בכמות מאוד קטנה ,באם אין יובש ייתר לעבור לשימוש כל לילה בכמות קטנה.
    אני תמיד ממליצה ללקוחותי בשימוש בחומרים קרטוליטים - (מקלפים , מחדשים)
    לרכוש קרם בשם "בפנטן פלוס" מבית מרקחת - הקרם אנטיספטי. ובמקרה של גירוי קל להפסיק שימוש בקרם פעיל למרוח "בפנטן פלוס" המרגיע את העור ועוזר להשלת התאים המתים.
    תמיד ממליצה בחומרים פעילים ל"הקשיב" לעור ובמקרה הצורך להרגיע אותו מעד שהעור מתרגל , כך נמנעים מתופעות לואי ומושגת התוצאה הרצוייה.
    בשימוש נכון בהדרגה התכשיר מעולה
    המון בהצלחה
    אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו