טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אשמח לדעת איזה מייק ומנטרל גוון מומלצים לבעיות של אדמומיות, עור שמן ורוזציאה. אני לא יודעת אם מייק אפ נוזלי, קרם, מוס או מוצק. קוסמטיקאית אמרה לי לקנות של דרמה קולור אבל גם לא אמרה אם זה נוזלי, קרם או מוצק. לגבי מנטרל גוון ברור לי שירוק אך של איזו חברה מומלץ. עד היום כל המייק אפים שהשתמשתי בהם עשו לי המדינה מתייבשת ובעיקר באיזור האף אשמח לקבל תשובה תודה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי הילה, עור שמן מצריך ויסות (תלוי ברמת השומניות). מייק אפ לא מטפל בעור שמן. מייק אפ שמומלץ לעור שמן הוא הנוזלי. לנטרל אדמומיות זה מנטרל (קונסילר) ירוק .
אשמח לעזור בכל שאלה נוספת...
בהצלחה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד