החלמ עור הפנים מפצע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלמ עור הפנים מפצע
    שירן
    04/08/2011

היי,

קוראים לי שירן ואני בת 22...
    העור פנים שלי חלק, נקי מפצעים ומאוד נוח.
    לפעמים יוצאים לי פיצעונים על הפנים, אבל אף אחד מהם לא ממש רציני עם מוגלה וכאלה.

יש לי כמה נקודות לבנות בפנים- הכוונה היא כמו לשחורים אבל הראש שלהם לבן. אני לא יודעת איך קוראים להם, אבל הם די עמוק בתוך העור וברמת העקרון בכלל לא רואים אותם- חוץ ממני, שאני פרפקציוניסטית לעור פנים שלי.

לפני יומיים ניסיתי להוציא את אחת מהנקודות ע"י לחיצה, כשראיתי שלא יוצא, במקום לוותר, המשכתי ללחוץ וללחוץ ועשיתי לעצמי פצע. ישר הלכתי לקוסמטיקאית שלי, היא הוציאה לי את הראש הלבן (שכמו שציינתי קודם, הוא לא היה מוגלתי) ומאז אני מחכה שזה יעבור...
    מייקאפ לא יכול להסתיר את זה ואני די מתוסכלת (כן יש לי הפרעה לגבי הפנים שלי, כשיש לי פצע על הפנים אני מרגישה שאני נראת זוועה)
    כמה זמן לוקח לעור הפנים להתחדש?
    אציין כי הפצע לא עמוק מדיי, בסך הכל פגעתי בשכבה הראשונה של העור, ו"קרעתי" אותה. הבעיה היא שזה על שטח יחסית גדול (בערך בקוטר של מחק של עיפרון) ועכשיו יש לי את השכבה הקשה הזאת ולא נראה שזה עומד לעבור בקרוב..
    אני מאמינה שאחרי שהשכבה הזו תתקלף תגדל עוד שכבה שתצטרך להתקלף וכן הלאה..

סליחה על החפירה, אבל אודה מאוד אם תוכלו לתת לי תשובה של תוך כמה זמן בערך זה אמור לעבור (זה קרה לפני יומיים ורק היום הקצוות של השכבה היבשה מראות סימני התקלפות)

המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלמ עור הפנים מפצע

הוספת תגובה

• החלמ עור הפנים מפצע - תגובה

אורית בן יהודה
    05/08/2011

היי שירן ברוכה הבאה לפורום.
    הנקודות הלבנות אותן את מתארת הן ככל הנראה מיליומים - שומן המכוסה עור, לא ניתן להוציאן בלחיצה רק קוסמטיקאית מנוסה תוכל לטפל לנקז לך אותן בלי להשאיר סימן.
    לחץ הייתר שהפעלת על העור גרם לקילוף העור וכתוצאה מכך לקרוסטה- שכבה כהה יותר של העור כחלק מהתחדשות העור -אל דאגה לעור יש יכולת התחדשות מדהימה .אם ברצונך לגרום לשכבה היבשה לנשור מהר יותר יחד עם פעילות אנטי חיידקית גשי לבית מרקחת וקני משחה בשם "בפנטן פלוס"
    מרחי מספר פעמים ביום על האזור - מזרז מאוד את הריפוי ואת התחדשות העור .
    הפגיעה בעור ככל הנראה רק בשכבנ הראשונה של האפדירמיס כך שהריפי יהייה מהיר סבלנות הכל יסתדר:)
    בהצלחה , אורית בן יהודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שירן
    05/08/2011

קודם כל המון המון תודה!
    אני גם מאוד מעריכה את המהירות שבה החזרת לי תשובה!!

לגבי הפצע שלי- ישר רצתי בבוקר לקנות את המשחה שאמרת (כן כן אני היסטרית) ואכן עכשיו יצאתי מהמקלחת והשכבה הראשונה התקלפה.

לא ירד דם, ועכשיו יש לי אותו אותו סימן רק בצבע אדום בהיר.
    האם בגלל שלא ירד דם זה אומר שלא יגדל לי שכבה קשה כזאת שוב שתצטרך להתקלף, או שזה יגדל בכל זאת?
    והאם להמשיך לשים את המשחה שאמרת לי גם עכשיו, כשעדיין השכבה הקשה לא גדלה עדיין?
    מקווה שהייתי מספיק מובנת.
    ושוב- המון תודה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

אורית בן יהודה
    07/08/2011

היי שירן,
    יכול להיות שיהיה קילוף מישני קל יותר או שלא אין לדעת, עצתי לך להמשיך ולמרוח את המשחה מספר פעמים ביום בימים הקרובים, זכרי למרוח קרם הגנה משמש בכל יציאה בשעות היום .
    קצת סבלנות העור מתקן את עצמו נהדר בטיפול נכון.
    בהצלחה, אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו