מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפילציה בפאותמורן11/08/2011
שלום
עשיתי אפילציה אצל אפילטורית ותיקה בפעם הראשונה באזור הפאות, חצי שעה אחרי שיצאתי ממנה כל עור הפנים שלי נהיה אדום ויצא לי נוזל צהוב כזה וטיפות של דם והעור היה קשה, לאחר כמה ימים הנוזל הצהוב הזה הפך למין גלד, ולאחר כשבוע העור שבו עשו לי אפילציה נהייה עדין קשה ואדום - אם כי האדמימות השתפרה ועדיין נשאר קצת גלד למרות שהוצאתי חלק ממנו
שטפתי את הפנים במים וסבון ..
מה זה הדבר הזה? האם זה תקין שזה מה שיקרה בפנים לאחר אפילציה ?
האם אני יכולה להמשיך לעשות אפילציה ? האם עלי לחשוש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילציה בפאות - תגובה
אורית בן יהודה11/08/2011היי מורן ברוכה הבאה לפורום:)
חצי שעה לאחר אפילציה העור לא אמור להפריש נוזל צהוב ולא אמור להיות דימום!
העור לא אמור להיות קשה ואדום לאחר כשבוע , ככל הנראה נגרם לך זיהום קל.
בעור רגיש כן יכולות להופיע נקודות אדומות עדינות שהפכות לגלדים ובטיפול נכון מריחת משחה מרגיעה ואנטיספטית הכל אמור לעבור לאחר ימים מספר.
התהליך בהחלט לא תקין אך אל תחששי ייתר על המידה ממליצה לך למרוך קרם "בפנטן פלוס"-( רכשי בבית מרקחת) על האיזור מספר פעמים ביום וביציאה החוצה להקפיד למרוח מעל קרם הגנה משמש כדי להמנע מפיגמטציה.
בבקשה המנעי מלתלוש עור יבש הוא ינשר מעצמו.
כדי ללהרגיעך זכרי שלעור יש יכולת ריפוי מדהימה רק סבלנות.
החלמה מהירה:)
בברכה אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. האם אני יכולה להמשיך באפילציה
מורן11/08/2011האם זה אומר שהאפילטורית היא לא טובה?
מתי אוכל לחזור לעשות אפילציה?
כמה זמן יקח עד שהעור יחזור לעצמו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. האם אני יכולה להמשיך באפילציה - תגובה
אורית בן יהודה12/08/2011היי:)מורן
את יכולה לחזור לטיפולי אפילציה רק שהעור יחלים לחלוטין ,כמה זמן איני יכולה לדעת טפלי בעור כפי שהמלצתי לך והמתיני בסבלנות.
חשוב שתשוחחי עם האפילטורית שטיפלה בך שתהייה מודעת לכל מה שקרה.
ההחלטה היכן לטפל שלך בלבד.
בהצלחה , אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)