שעווה בפנים - גבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שעווה בפנים - גבר
    אירוקו
    02/10/2011

יש לי בעיה של שיערות מיותרות שגודלות בפנים ...
    אני מדבר על שיערות שנמצאות באזור של מתחת לעיינים ... אני מניח שיצא לכם לשמוע על התופעה הזאת

עד עכשיו השתמשתי בפינצטה בשביל להסיר את השיערות מהאזור ,אבל כבר נמאס לי ואני רוצה להפטר מהם אחת ולתמיד

יש דרך לא מסוכנת להפטר מהשיער שנמצא באזור שאני מדבר עליו ?
    שמעתי על אפליציה משו כזה ... אבל לא הבנתי בדיוק מה זה ומה ההשלכות והסכנות של הדבר הזה

ותאמת אין לי כ"כ הרבה שיערות באזור שם וזה לא הכי בולט ,אני חושב שרק אני רואה את זה
    אבל לפעמים שאני מתגלח חלק השיערות יותר בולטות וזה מפריע לי

חשבתי גם על לנסות לעשות שעווה באזור שם ... איזה שעווה הכי מומולץ לקנות ? כי אני רוצה לעשות לעצמי בבית

מחכה לתשובות
    שתיהיה שנה טובה וחג שמח !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שעווה בפנים - גבר

הוספת תגובה

• שיעור בפנים גבר - תגובה

אורית בן יהודה
    02/10/2011

היי ברוך הבא לפורום..

שיעור ליד העניים בדרך כלל עדין מאוד ואינו ניתן לטיפול ע"י IPL או לייזר - אסור לטפל במכשור זה בגלגל העיין., וגם שיער עדין מאוד באזור
    לא מגיב .
    שעווה או מריטה ע"י פינצטה רק מגבירות את השיעור ,לא מומלץ לטפל בשעווה באיזור עדין זה ללא נסיון, אתה עלול לגרום לעצמך שטפי דם . אם תבחר בשיטה זו גש לקוסמטיקאית מנוסה.
    אפילציה ביד מיומנת תעזור, מדובר בטיפול ע"י מחט חשמלית המטפל/ת מחדירים את המחט לתוך זקיק השיערה ומעבירים חשמל כדי להרוס את הנימים המספקים חמצן לשערה שיטה ותיקה אך כואבת בעיקר באזור זה.
    ישנה שיטה העובדת ע"י פגיעה בזקיק השערה ע"י אולטאסאונד ללא מחט וללא כאב וסימנים והיא מומלצת לאזור זה המכשיר נקרא selctif pro אתה יכול להכנס לאתר שלי הכתובת מופיעה ליד התמונה ע"י לחיצה.
    שם תוכל לקרוא בהרחבה על כל השיטות שהזכרתי כולל הסרת שיער באולטרה סאונד.
    בברכת שנה טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התמונה השנייה לא נכנסה אז אני מוסיף - תגובה

אורית בן יהודה
    03/10/2011

היי אירוקו,
    ראיתי רק תמונה אחת בה השיער ממוקם במרכז הפנים, זה שלא באזור הזקן- שיער זה ניתן להסיר בקלות ע"י מכשירי ipl או אלוס לא זה הבייתי רק במכון מסודר שם האנרגיה גבוהה יותר זו טכנולוגיה המשלבת גלי רדיו יחד עם אנרגיית אור .
    לא קיבלתי תמונה של האזור הקרוב לעיין, סביר להניח ששם יש לטפל ע"י אפלציה הטיפול עלול להשאיר פיגמנטציה ניתן לתת חומרים נוגדי פיגמנט.
    שיטת האולטרא סאונד יכולה מאוד להתאים, נסה לשלוח לי תמונה נוספת.
    שנה טובה וגמר חתימה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתשובה שלך

אירוקו
    04/10/2011

הבנתי ... אז כנראה השיער שאני מדבר עליו זה בעצם לא מתחת לעין אלא במרכז הפנים
    פשוט לא ידעתי איך להסביר את המיקום של השיער ... אבל אם את ראית תמונה ואת אומרת שזה נקרא מרכז הפנים אז זה האזור אליו אני מתכוון ...

זה אזור שקל להוריד בו שיערות וזה לא בעיה ?
    איך אפשר להוריד ? הטיפול מוריד את השיערות לצמיתות ?
    וכמה עולה בערך טיפול כזה ?

מעריך את העזרה שלך והמענה .

שיהיה לך גמר חתימה טובה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו