שלום, אקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום, אקנה
    SM
    05/10/2011

שלום!! בת 23 אמא לשלושה גרה בירושלים :)
    לפני בערך כמעט שנה הפסקתי להניק את ביתי השלישית לאחר שבערך שש שנים לא קיבלתי מחזור.. קפצתי מהריון להנקה וכו'..
    מה שקרה זה שהפסקתי להניק לפני שנה ועם זה באה לי תופעת לוואי של אקנה... עם המחזור..
    אני מסירה שיער בשעווה מהפנים ואני יודעת שזה מגרה את הפצעים יותר... אבל כשעשיתי ניסיון ולא הורדתי חודשיים יצאו אותם פצעים...
    ניסיתי להסיר לצמיתות מה שהגביר לי פי חמש את הפצעים... גם השער אצלי מאד פלומתי ובהיר כך שגם 8 טיפולים לא הועילו לי ב-כ-ל-ל!!!
    לקחת רטין A מקופת חולים בלי סוף התקלפתי ושסיימתי עם הקטין או הרט אוויט חזרו שוב הפצעים
    התחלתי בעצת רופאת נשים לקחת שלושה חודשים גלולות אסטל שיסדרו כנראה את ההורמונים.. מה שבעצם גרם לפצעים...
    שלושה חודשים לקחתי גלולות אלו וגם התייעצתי עם קוסמטיקאית שהביאה לי סט תכשירים של הולילנד משהו רטינול.. מים קרם לילה פילינג למכון בלבד וגם מסכה...
    מה שבטוח הקרמים לא עוזרים בגרוש... ברגע שהפסקתי את הגלולות הפצעים חזרו לגמריי בכמויות.. וכואבים ממש מדכא!!! גם שילמתי בערך 1500 שקל על חומרים שלא עושים מאומה וגם אני עם פצעים מעצבנים !!!
    מה אני יכולה לעשות אני כבר לא סומכת על אף אחד!!!

עוד משהו.. גם בתקופה שלקחתי את הגלולות לא עברו לי לגמריי הפצעים אלא בא לי רק אחד או שניים בחודש... ב-א-ס-ה!!!
    אשמח לעזרהההההה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום, אקנה

הוספת תגובה

• שלום, אקנה - תגובה

מיכל גולן
    06/10/2011

שלום לך,

את מתארת מצב שהגוף שלך עובר שינוי הורמונלי.

רטין A כמו שציינת עזר לך בקילוף העור וחידוש שלו אבל לא טיפלת ממש בפצעונים.
    החומר של הולילנד מאוד חביב רק בריכוז מאוד נמוך ולא ממש יפתור בעיה מאוד גדולה כמו שאת מתארת של פצעים כואבים וגדולים.

אני הייתי מציעה לך קרם עם חומצה סליצילית שעוזרת מאוד לריפוי הפצעים. סבון טוב כל ערב., טיפול אצל קוסמטיקאית ע"מ לטפל יותר נקודתית.

זה ככה פתרון בלי לראות ומהשרוול .
    מעבר לכך כן צריך קוסמטיקאית ע"מ לאבחן יותר.
    אשמח לענות ולעזור מעבר ..

בהצלחה וחתימה טובה
    מיכל גולן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

SM
    06/10/2011

אלך שוב לייעוץ
    אני שותפת פנים בבוקר עם ספון תה ירוק של ד"ר כדיר
    בלילה עם סבון רימונים או שוב עם כדיר כי הפנים שלי מתייבשות מאד מהר...
    טיפול פנים פעם בחודש קבועעעע....

את ממליצה אולי על סבון אחר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה - תגובה

מיכל גולן
    06/10/2011

היי,

הסבון של ד"ר כדיר מעולה רק לא למצב שלך כרגע.
    אינך זקוקה ל-2 סבונים.

יש סבון של ד"ר קליין מעולה שיוכל לעזור לך.

אם הפנים מתייבשות מירחי קרם לחות אבל מאוד עדין ולא שמן לעור לך..

אם יש לך שאלה נוספת בשמחה ..

בהצלחה :)
    חתימה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו