פיגמנטציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיגמנטציה
    דנה
    06/10/2011

שלום,
    יש לי כתמי שמש באזור השפם שזה ממש כתם כהה. אציין שאני בהירה ובאזור הפנים ממש נקודות קטנוות, חברה המליצה לי על לקטיק קרם של חברת mpg.
    האם זה יכול להעלים את הכתמים?
    אציין גם שניסיתי הרבה מוצרים שלא עזרו .
    בנוסף ברצוני לדעת מה החומרים והאם יש איזה סיכונים בשימוש..
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיגמנטציה

הוספת תגובה

• פיגמנטציה - תגובה

מיכל גולן
    07/10/2011

היי דנה ,

יש מספר חומרים בשוק היום שיכולים לתת מענה מאוד יפה לפיגמנטציה.

קשה מאוד לתת מענה ככה כמשהו כללי.
    חומצה לקטית מעולה לפיגמנטציה ושיפור העור אך ע"מ לשפר את הכתם שנמצא באזור השפה הייתי ממליצה על משהו יותר ספיציפי שמנקה פיגמנט ויעשה עבודה ספציפית על הכתם.
    חשוב מאוד שתזכרי שלוקח בערך 3 חודשים עד שמתחילים לראות "הקלה" בכתם. זהו תהליך שמצריך סבלנות והקפדה..

אשמח לעזור
    חג שמח וגמר חתימה טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי דנה, חברה מהעבודה שלי

אביבית
    17/10/2011

גם כן סובלת מכתמים באזור הפנים כתוצאה מהריונות, היא בדיוק סיפרה לנו שהיא משתמשת כבר איזה שבועיים בסרום חדש של , לפנים ושהיא מרגישה הבדל והיא גם ניראת כאילו העור שלה קורן והיא שמה מייק אפ (והיא ללא...) אולי שווה לך לנסות, אומרים שרואים תוצאות תוך איזה שבועיים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו