טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי שלום מלפני בערך חודשיים הייתי מצוננת חזק כל אפי התמלא פצעי הרפס ובשפתיים שלי היה יובש חחזק ..מאז הופיעו לי כתמים שחורים בשילוב עם יובש .. רציתי לדעת ממב זה נגרם ואיך אפשר לרפא את זה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך מלי וברוכה הבאה לפורום טבעו של כל פצע ולא משנה סוגו להשאיר כתם. לרוב כאשר תהליך הריפוי של העור תקין נעלם גם הסימן. חשוב לדעת כי לכל אדם קצב ריפוי משלו, וכל פצע מזיק במידה מסויימת, הכל תלוי בעומק הפצע. כל שעלייך לעשות הוא להזין את העור בלחויות. היה וזה אכן הרפס האזור ישאר רגיש לתקופה מסויימת. המלצתי היא להניח כרגע לאזור עד לריפוי מוחלט הן מבחינת היובש והן מבחינת הרגישות (באם קיימת) ורק לאחר מכן לפנות לקוסמטיקאית או רופא עור ולדון בעיניין הבהרת האזור.
כמובן כפי שציינתי להקפיד ללחח את העור.
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד