טכנולוגיית ELOS

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טכנולוגיית ELOS
    דנה
    15/11/2011

האם שמעתם על הטכנולוגיה הנ"ל? אני בת 50 והוצע לי לעשות טיפול להעלמת כטמי פיגמנטציה והצערה ומיצוק עור הפנים במכשיר אלוס, האם אכן לטיפולים אלו יש תוצאות? מה התוצאות שניתן לצפות להן?
    קיבלתי הצעה ממכון קוסמטיקה למחיר של 4000 ש"ח לסדרה של 9 טיפולים האם המחיר הוא סביר?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טכנולוגיית ELOS

הוספת תגובה

• טכנולוגיית ELOS - תגובה

אורית בן יהודה
    22/11/2011

היי דנה ברוכה הבאה לפורום.
    אני מכירה את הטכנולויה ועובדת איתה,
    טכנולוגיית "אלוס" מאפשרת טיפול מוצלח בכתמי עור, נימי דם בולטים - קומפרוז, פוסט אקנה, נמשים ,אנגיומות , טיפול בקמטים ומיצוק העור. טכנולוגיית "אלוס" מאפשרת פיזור אנרגיה חכם במיוחד כאשר חלק מהאנרגיה פוגע ישירות בשכבות העור העמוקות . כאשר מדובר בכתמי עור - פיגמנטציה רוב האנרגיה פוגעת במלנוציטים (התאים בהם נוצרים כתמי העור), בטיפול בנימי דם בולטים האנרגיה פוגעת בהמוגלובין , בהצערת העור ומיצוק העור מתרחש תהליך נמרץ של חידוש, ובנייה מואצת של קולגן ואלסטין חדש ומתיחת רקמות, כל זאת ללא פגיעה ברקמות מסביב ה"פסולת" מפונה מהגוף דרך מערכת החיסון לא מתבצע קילוף של שכבות העור, כפי שקורה בשיטות המיושנות להצערת העור .שילוב יחודי זה מאפשר השגת תוצאות יפות יותר, תוך שימוש באנרגיה נמוכה יותר של IPL ואנרגיה גבוהה יותר של תדרי רדיו RF, דבר המאפר טיפול נוח ובטוח ומאפשר למטופל/ת להמשיך בשיגרת יומם.
    אני אישית נוהגת לשלב במקרים מסויימים של כתמי עור גם חומרים המדכאים את יצור המלנין כדי לשפר ולשמור על התוצאות לאורך זמן.
    לגבי המחיר לסדרה ארוכה- 9 טיפולים המחיר בהחלט סביר.
    מקווה שעזרתי
    בברכה, אורית בן יהודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו