עור מוזר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור מוזר?
    ליאת
    29/11/2011

שלום, אני בת 31 יש לי עור שתמיד חשבתי שהוא רגיל-נוטה ליבש
    עקב אלרגיה לקרמים שלי פניתי לקוסמטקאית שתתאים לי קרמים חדשים
    והיא אפיינה לי את העור כשמנוני עם מעט סבוריאה (יש לי קשקשת ואדמומיות בין הגבות...) אציין שבאזור האף יש שמן, באיזור הגבות והפה יבש לי, והלחיים נוטות לאדמומיות ונימים מודגשים
    היא התאימה לי קרם יום ברבדוס של אנה לוטן+סבון מקציף מטהר וללילה קרם קוסמודרם
    היא אמרה לי שלמראית עין העור מבחוץ יבש אבל בפנים הוא בעצם שמן האם הגיוני?!
    מה דעתך?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עור מוזר?

הוספת תגובה

• סבוריאה שמנה - תגובה

אורית בן יהודה
    29/11/2011

היי ליאת ברוכה הבאה לפורום.
    כן בהחלט הגיוני. לפי תאורך את בעלת עור "הסובל" מסבוראה שמנה עור המאופיין באדמומיות וחספוס במקומות מסויימים , מקומות בהם אין תחלופה בריאה של השכבה הקרנית (השכבה העליונה בעור,זו הנראית לעיין) דבר הגורם לך לקשקשת ואדמומיות בין הגבות ואזורים באזורים אחרים בהם הסבוראה פחות בולטת עדיין תחלופת התאים לא תקינה לכן את מרגישה יובש ביחוד בתקופה קרה ויבשה זו של השנה.
    עורך לפי תאורך נקרא גם עור היפרמי זה סוג עור המאופיין בנימים בולטים אדממויות, רגישות ובהרבה מקרים בשומניות ייתר .
    חשוב לציין שסבורה מוגברת בעונות מעבר, תקופת המחזור החודשי , מצבי סטרס ועוד.
    מומלץ להמנע מחימום ייתר של הביית וביחוד ישיבה קרובה ליד תנורי חימום , במקרים של חימום ע"י מזגן מומלץ להניח בחדר כלי עם מים לפיזור לחות או להעזר במכשירים במלחחים את האויר, זו תקופה בה גם הרבה אנשים סובלים מהתייבשות השכבה הקרנית . הטיפול שקיבלת הוא טיפול טוב לחלק מהאנשים מקווה מאוד שיהיה יעיל עבורך במידה ואין שיפור יש טיפולים נהדרים אחרים , אשמח לעזור בהמשך.
    בהצלחה, אורית בן יהודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורית-דחוף!!!

ליאת
    01/12/2011

האלרגיה שוב חזרה לי גם לקרמים של אנה לוטן,
    אני ממש מיואשת ולא יודעת מה לעשות, הפנים שוב מלאים בפצעונים
    האם אני לא יכולה להשתמש בקרמים כלל?
    אודה לתשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורית-דחוף!!! - תגובה

אורית בן יהודה
    04/12/2011

היי ליאת,
    אל יאוש ישנם טיפולים רבים לסבוראה שמנה מצאי קוסמטיקאית טובה שיש לה מספר פתרונות לטיפול בעור כשלך עד.
    כמובן שאת יכולה להשתמש בקרמים את רק צריכה אבחון והתאמה של תכשיר המתאים לך.
    הכי חשוב כרגע להרגיע את התפרצות הפצעים, ככל נראה בנסיון להרגיע את היוב/סבוראה
    התכשירים שניתנו לך גרמו להתפרצות אקנה.
    בהצלחה, אורית בן יהודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו