מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפולי אנטי אייגי'נגארנה08/12/2011
שלום רב,
אני בת 53 ומתעניינת בטיפולי אנטי אייג'ינג.
ורציתי לשאול:
1. מה ההבדל בין מזוטרפיה להזרקת חומצה הילרואית?
2. ואיזה חומר הכי טוב להזריק לשקעים בלחיים נפולות?
3. האם אפשר שמזוטרפיה תעשה מישהיא שהיא לא רופאה או קוסמטיקאית פרא רפואית?
תודה מראש
ארנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי אנטי אייגי'נג - תגובה
אורית בן יהודה08/12/2011היי ארנה ברוכה הבאה לפורום.
לשקעים לחיים נפולות בגילך מומלץ לזהזריק חומצה הילהרונית שתוסיף נפח ותגרום למראה מורם יותר של פנייך,
במזוטרפיה משתמשים באותו החומר אך ההזרקה אינה מקומית ,בשיטה זו מזריקים הרבה הזרקות קטנטנות של חוצה הילהרונית על פני רוב שטח הפנים וזאת כדי להשביח את העור
ולגרום למראה צעיר יותר, חומצה הילהרונית מצוייה באופן טבעי בעור ועם ההתבגרות כמותה יורדת ויורדת ומכאן המראה המבוגר.
שאלת על טיפולי אני אייג'ינג והוספת וכתבת כי את סובלת משקעים בלחיים ומעור נפול מכאן המסקנה שראשית את צריכה להזריק באזורים בהם איבדת שומן ואם ברצונך להגדיל ולעשות הוסיפי טיפולי מזוטרפיה - טיפול זה נעשה בחמישה טיפולים כל שבוע.
מזוטרפיה נעשית אך ורק ע"י רופא! לא אחות ולא קוסמטיקאית רפואית מורשית לעשות טיפולים אלו.
מקוה שעזרתי
בהצלחה, אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולי אנטיאייגי'ן
ארנה08/12/2011תודה אורית,
רק רציתי לשאול כמה שבועות אני צריכה לעשות את הזרקה המזוטרפיה? לערך.
ואחרי כמה זמן אפשר לראות שינוי?
ודבר אחרון מפחיד אותי הזרקת החומצה שלא יראו לי לחיים נפוחות מאוד כפי שרואים על נשים אחרות ולכמה זמן זה מחזיק מעמד?
תודה מראש
ארנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)