טיפולי אנטי אייגי'נג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפולי אנטי אייגי'נג
    ארנה
    08/12/2011

שלום רב,
    אני בת 53 ומתעניינת בטיפולי אנטי אייג'ינג.
    ורציתי לשאול:
    1. מה ההבדל בין מזוטרפיה להזרקת חומצה הילרואית?
    2. ואיזה חומר הכי טוב להזריק לשקעים בלחיים נפולות?
    3. האם אפשר שמזוטרפיה תעשה מישהיא שהיא לא רופאה או קוסמטיקאית פרא רפואית?
    תודה מראש
    ארנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפולי אנטי אייגי'נג

הוספת תגובה

• טיפולי אנטי אייגי'נג - תגובה

אורית בן יהודה
    08/12/2011

היי ארנה ברוכה הבאה לפורום.
    לשקעים לחיים נפולות בגילך מומלץ לזהזריק חומצה הילהרונית שתוסיף נפח ותגרום למראה מורם יותר של פנייך,
    במזוטרפיה משתמשים באותו החומר אך ההזרקה אינה מקומית ,בשיטה זו מזריקים הרבה הזרקות קטנטנות של חוצה הילהרונית על פני רוב שטח הפנים וזאת כדי להשביח את העור
    ולגרום למראה צעיר יותר, חומצה הילהרונית מצוייה באופן טבעי בעור ועם ההתבגרות כמותה יורדת ויורדת ומכאן המראה המבוגר.
    שאלת על טיפולי אני אייג'ינג והוספת וכתבת כי את סובלת משקעים בלחיים ומעור נפול מכאן המסקנה שראשית את צריכה להזריק באזורים בהם איבדת שומן ואם ברצונך להגדיל ולעשות הוסיפי טיפולי מזוטרפיה - טיפול זה נעשה בחמישה טיפולים כל שבוע.
    מזוטרפיה נעשית אך ורק ע"י רופא! לא אחות ולא קוסמטיקאית רפואית מורשית לעשות טיפולים אלו.
    מקוה שעזרתי
    בהצלחה, אורית בן יהודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפולי אנטיאייגי'ן

ארנה
    08/12/2011

תודה אורית,
    רק רציתי לשאול כמה שבועות אני צריכה לעשות את הזרקה המזוטרפיה? לערך.
    ואחרי כמה זמן אפשר לראות שינוי?
    ודבר אחרון מפחיד אותי הזרקת החומצה שלא יראו לי לחיים נפוחות מאוד כפי שרואים על נשים אחרות ולכמה זמן זה מחזיק מעמד?
    תודה מראש
    ארנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו