מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עור אדמומי וקצת יבשרז13/12/2011
שלום,
אני בן 18 ועור שלי לאחרונה אדמומי ומעט יבש.
קניתי פלקסיטטול לילדים, כי לא היה את של המבוגרים, אבל הבנתי זה עובד על אותו בסיס רק שהמבוגרים הוא גם יותר מותאים לפצעי בגרות שאין לי.
שמתי אותו היום ואחראי שעה בערך העור שלי נעשה יותר אדום... הרכיבים: לפי הסדר
aqua, octyldodecanol,Caprylic/Capric Triglyceride,Glyceryl Stearate,Glycerin,stearic acid,sodium PCA,pentaerythrityl tetrastearate,Ceteareth-12,Ceteth-20,Triethanolamine,cetyl alcohol,benzyl alcohol.dimethicone,stearyl alcohol,carbomer,imidazolidinyl urea.
------*-----------------*-----------*----------
------*------- שעה שטפתי את הפנים עם מים ומגבת. ואחראי זה שמתי את האלוורה של כצט. רכיבים לפי הסדר:
Water (Aqua), Carbomer, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Propylene Glycol, Polysorbate 20, Ethoxydiglycol & Matricaria (Chamomilla Recutita) Extract, Sodium Hydroxide, Sodium Methylparaben, Imidazolidinyl Urea, Allantoin, DMDM Hydantoin, Fragrance, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Cinnamate, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Cinnamal Alcohol, Citronnellol, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3 – Cyclohexene Carboxaldehyde, Isoeugenol, Limonene, Linalool, Disodium EDTA, FD&C Yellow no.5, FD&C Blue no.1
וזה דווקא הועיל מאוד , אך עדיין נשאר טיפה אדמומיות אבל בדרגה נמוכה אבל בהחלט מספק..אבל זה זמני עד שהחומרים מתפוגגים..
מה את ממליצה לי תכשיר שירפא את האדמומיות, ולא רק מקל ואחראי יום, יומיים וזה חוזר... סליחה על החפירה אבל זה מאוד מתסכל ....
תודה רבה לך! וערב טוב : )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור אדמומי וקצת יבש - תגובה
מיכל גולן15/12/2011שלום רז,
קשה לי מאוד לתת לך מענה בלי לראות את הפנים שלך.
אדמומיות יכולה להיווצר ממספר גורמים.
ממליצה לך לגשת לקוסמטיקאית באזור מגוריך שתבחין ותיראה יש קרמים מרגיעים ...
בהצלחה ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)