מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עור הפניםמיטל18/12/2011
אני בת 27 אוכלת נכון ועוסקת בפעילות גופנית כ 3-4 פעמים בשבוע – שותה המון וממעיטה בסוכרים
יש לי עור יפה ומתוח אבל אני מאוד רוצה לשמר אותו כך
אני קונה קרם לחות – בד"כ מה שיש ברשתות הפארם במבצע... לוריאל...סופט טאץ...ניוואה
ומשתמשת בקרם לעיניים של ניוואה ומורחת בוקר וערב ( גם על הצוואר והמחשוף)
כמו כן אני מנקה אותו עם סבון מקציף לפנים ועוברת עם חלב פנים להורדת האיפור ( לפעמים אני שמה מי פנים – ממש לא על בסיס קבוע )
בקיץ אני שומרת מאוד מהשמש ושמה קרם הגנה ( העור שלי שחום )
יש משהו בשגרה שלי שאולי לא נכון ?
אשמח לקבל המלצה – האם אני צריכה יותר לשים לב בגיל כזה איזה קרם אני קונה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
מיטל18/12/2011אני מורחת את הקרם לחות של הפנים גם על הצוואר והמחשוף
כתבתי בטעות לגבי הקרם עיניים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעור הפנים - תגובה
מיכל גולן20/12/2011שלום מיטל,
אני כ,כ שמחה לקרוא שאת שומרת על עור הפנים :)
ההמלצה שלי היא פשוט לקנות מוצרים לטיפוח דרך קוסמטיקאית פרא-רפואית.
כיום שמוצרים אלו בעלי יכולת לחדש את העור, במוצרים יש חומרים פעילים יותר לחידוש העור ולשמירה שלו.
אם את כבר מטפלת אז "ללכת" על הטוב :)
בהצלחה,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)