סליחה מראש על החפירה !!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סליחה מראש על החפירה !!
    דפנה
    23/12/2011

שלום .
    יש לי כמה שאלות .
    1 . עשיתי אפילציה בלחי למעלה ויש לי חורים קטנים עכשיו , האם זה הגיוני שהם יעברו עם הזמן כמו צלקות אחרות שעוברות משריטות עמוקות וחתכים ? יש לי גם סימנים מכוויות של הסרת שיער , נוצרו פצעים ואז העור התקלף ונשארו סימנים האם גם זה עובר עם הזמן ?

2.הבנתי שכדי לעזור לסימנים ( חורים מאפילציה וכוויות מהסרת שיער) לעבור אני צריכה לעשות פילינג טבעי ( אני עושה את הפילניג לבד בבית עם דבש ,סוכר חום ולימון ) , האם זה באמת יכול להוריד שכבות עור מתות ופגועות ולשפר את מראה הסימנים ?
    האם הפילינג יכול לפגוע בעור באיזה שהיא צורה ועוד במקום שהעור שם רגיש ודק כמו בלחי למעלה (ליד העיניים)?

3. אני נוהגת להשתמש בג'ל אלוורה לעור הפנים , הוא ניספג מהר , לא משאיר תחושה של קרם על הפנים . כל קרם שאני שמה יש לי לאחר מכן מן פצעונים קטנים (לא מוגלתיים ) ונקבוביות ( גם אם אני שמה קרם הכי נטול שומן שיש).
    האם הג'ל יכול לבוא כתחליף לקרם לחות ? האם אפשרי להשתמש בו באיזור העיניים ?
    האם הוא אפקטיבי לאנטי אייגינג ?

אשמח לתשובות
    תודה .....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סליחה מראש על החפירה !!

הוספת תגובה

• אפילציה כתמים מהסרת שיער ועוד

אורית בן יהודה
    25/12/2011

היי דפנה ברוכה הבאהלפורום,
    לגבי האפלציה אני צריכה להביו האם את מתכוונת לגלדים כהים שעדיין לא נשרו לאחר הטיפול או לשקעים בעור לאחר שעבר זמן, חיזרי אלי עם תיאור מדוייק אנסה לעזור.
    לגבי כויות מהסרת שיער, חשוב לטפל בחומרים נוגדי פיגמנט וכמה שיותר מהר, הזנחה של טיפול בסימנים/פיגמנטציה לאחר הסרת שיער ובכלל מקשה על הטיפול , טיפול בתופעה קרוב להופעתה פותרת אותה מהשורש, פני למכון המטפל הם אחראים לתת לך טיפול!
    לגבי פילינג טיבעי הור לא מזיק בתנאי שהעור החלים, לטיפול יעיל במצב שתארת את זקוקה להתאמה של חומרים פעילים יותר!
    ג'ל אלוורה אינו טיפול לאנטי אייג'ינג הוא מרגיע ומוסיף ליחוח, ישנם תכשירי לחות עשירים בחומרי אנטי אג'יננג שאינם גורמים להתפרצות פצעונים מה גם שלא ציינת את גילך.
    ליעווץ ואבחון מעמיק גשי לקוסמטיקאית רפואית טובה .
    ממתינה לתשובתך בעניין האפילציה ואחזור אלייך.
    חג שמח,
    אורית בן יהודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

היי
    25/12/2011

היי
    תודה על התשובה .
    אין לי גלדים יש לי מין חורים כמו אחרי אקנה , בעור העדין של הפנים( לחי למעלה , המקום השמאלי של העיניים).
    איזה קרם נוגדי פיגמנט אני יכולה לקנות ? האם ביאפין הוא מוצלח? את הקוסמטיקאית שלי זה לא מעניין . היא ראתה כבר כמה צלקות שנישארו לי על העור ואומרת שזה יעבור מן עצמו ועברו כבר כמה חודשים והן עדיין ישנם, אני פוחדת שזה יקרה שוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו

היי
    25/12/2011

עכשיו שמתי ביאפין ושורף לי העור , האם זה תקין ? או שזה אומר שהחומר מתחיל לפעול ?כי הפצעים התייבשו קצת( לאחר חמישה ימים אחרי הטיפול) וזה לא שרף ככה .
    אני בת 23 .
    אני כבר פוחדת ללכת לקוסמטיקאיות , כל אחת אומרת שהיא פרא רפואית עם ניסיון של שנים ורק עושה לי נזקים , עברתי כבר כמה כאלה . בבקשה המלצה מה אפשר לעשות עם החורים .
    תודההה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו - תגובה

אורית בן יהודה
    27/12/2011

היי גילך הצעיר הינו יתרון בגיל זה העור מתחדש ביתר קלות אני כותבת זאת בהסתייגות מאחר ולא ראיתי ואיני יודעת עד כמה ההצטלקות(חורים) עמוקה.
    בביאפין משתמשים מיד לאחר תהליך האפילציה כיום יומיים לאחר האפילציה לאחר מכן מומלץ להשתמש בבפנטן פלוס המאיץ את תחלופת התאים ומרגיע את העור, איני יכולה לענות על גבי הפורום מדוע שורף לך , גשי לקוסמטיקאית המטפלת אם אינה נותנת לך פתרונות מצאי אחרת יש קוסמטקאיות טובות והרבה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו