טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
נהפוכו רטין A יכול לטשטש צלקות במידת מה. בשימוש לאורך זמן עלול להווצר גירוי ייתר מאחר והתכשיר חזק מאוד לכן המלצתי כתחליף שימוש בחומצות למינהן גם הן עושות את העבודה. השימווש ברטין גורם לזרימה מוגברת של דם לפנים עיבוי הדרמיס-השכבה האמצעית של העור ודיקוק האפדרמיס- השכבה העליונה בעור, זרימת הדם המוגברת יוצרת אדמומיות ונימי דם -קןפרוז, עם הפסקת השימוש האדמומיות תחלוף אך נימי הדם הבולטים-קופרוז ישארו, לכן מומלץ להשץמש לתקופות קצרות אן לחילופין לשלב לסירוגין רטין ושימוש בחומצות. מקווה שהבהרתי את עצמי - בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד