מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קומודוניםנטע28/12/2011
שלום,
רציתי להתייעץ לגבי הדבר שהכי מפריע לי בפנים, הקומודונים!!!
אני בת 21, יש לי עור מעורב לפי מה שאומרת הקוסמטיקאית, אני עושה טיפולי פנים כבר בערך 8 שנים אחת לחודשיים, לוקחת חומרים מהקוסמטיקאית, ניסיתי גם כל מיני משחות עם ראטין איי בהמלצתה של רופאת עור, אני עושה מידי פעם פילינגים בבית.... לא משנה מה אני מנסה, איזור הלחיים בסדר, וגם המצח די חלק, אבל הסנטר והאף מפוצצצצצצים שחורים!!!!!!!!
זה כל כך מפריע לי זה נראה פשוט רע יש בכמויות ובצפיפות ואי אפשר להפטר מזה, וגם אם אני מרכחת את העור בבית ומוציאה קצת לבד, אם אלחץ יום אחרי על אותה נקודה שחורה שוב יצא ממנה חלב!!!! אחרי הטיפולי פנים, הפנים נראות סבבה לאיזה יומיים ושוב מתמלאות שחורים!!!
אני אובדת עיצות.... הקוסמטיקאית המליצה על טיפול פרא רפואי עם חומרים יותר פעילים וויטמין סי וכו'.... והיא כל הזמן מנסה לדחוף לי חומרים כדי להרוויח כסף.
רציתי חוות דעת מקצועית מה עלי לעשות???? האם טיפול פרא רפואי הוא באמת נכון?
באיזה תכשירים להשתמש???? אני כרגע משתמשת במוצרים של סבוקלם שהם: קרם עיניים, קרם לחות ללא שומן לפנים, ג'ל ניקוי, ופילינגים לפעמים אני עושה... כמובן מורחת אחריהם קרם לחות.
כמו כן, מה בעניין המדבקות להוצאת שחורים? זה כדאי או בעצם פוגם בלהוציא אותם מהשורש???
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קומודונים - תגובה
מיכל גולן30/12/2011שלום נטע וברוכה הבאה...
ראשית אני ממליצה לך שאת הולכת לקוסמטיקאית שלך קודם כל להאמין בה. :)
כנראה שהעור שלך נוטה לשמן (ללא ראות רק ע"פ המסר שלך) ולכן את צריכה חומרים מאזנים פעולת שומן בעור.
נכון, שבקוסמטיקה הרפואית יש מוצרים נפלאים וטובים ע"מ לעשות עבודה טובה. כמובן בהתאמה נכונה.
לפי מה שאת רושמת ולפי שאני מבינה בטח את משתמשת בפילינג גרגירי בבית אשר לא עושה הרבה, מלבד העובדה שהוא מנקה את עור הפנים יותר ביסודיות.
אני אישית, מאמינה שכמוני עוד קוסמטיקאית רבות, מאמינות ויודעות שמוצרים הפארמים אינם יעילים עד מאוד ע"מ לשפר מרקם עור ויצור של האלסטין והקולגן.
מוצרי הפארמים הינם ידידותיים ונעימים. מוצרים הקוסמטיקה הפרא רפואית הם מרוכזים יותר, יש בהם חומרים פעילים והם בעלי PH נמוך ע"מ לתת מקסימום תוצאה לעור הפנים הדורש עזרה בשיקומו.
מקווה שהצלחתי להסביר ולענות :)
אשמח לעזור, בהצלחה ואל ייאוש זו תקופה שימוש נכון במוצרים ישפר את המראה של הפנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקומודונים - תגובה
אורית בן יהודה03/01/2012היי נטע ברוכה הבאה לפורום,
יש מקום לנסות טיפול בקרם חומצה גליקולית וסרום רטינולxx של חברת mgp ,תכשירים פעילים עם רמת חומציות נמוכה בהרבה מחומרים דומים בשוק הקוסמטיקה הרפואית או לחילופין קרם חומצה אזלאית של חברת ביופור לאחר אבחון מקצועי..
וניקוז הקומודונים מביאים להפחתה משמעותית של הפרשת הסבום(שחורים -קומודונים).
התכשירים שאת משתמשת בהם טובים להרגעת עור שמן אך אינם מפחיתים את הפרשת הסבום.
כמובן לאחר אבחון ותשאול אצל קוסמטיקאית רפואית
בהצלחה אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקומודונים - תגובה
איריס לוי04/01/2012שלום רב,
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, עוד ניתן להיפטר מקומודונים באזור הסנטר והאף בטכנולוגיית IPL - קרן אור בשילוב עם טיפול קוסמטי לניקוז הקומודונים ותכשירים
המיועדים להקל על הרחקת הקומודונים כטיפול יסודי בעור בעייתי ובבעיות "אקנה" מתקדמות.
ייחודם של תכשירים אלו בהיותם מבוססים על חומרים טבעיים אנטיספטיים בשילוב עם חומרים פעילים דוגמת: קמפור, מנתול, תחמוצת האבץ ועוד. תכשירים המיועדים לטיפול על ידי קוסמטיקאיות ולטיפול עצמי בהדרכה מקצועית.
מהו הטיפול בטכנולוגיית IPL ?
בשנים האחרונות התפתחו טיפולים חדשים באקנה המבוססים על מקורות אור . החידוש המהותי ביותר בטיפול באקנה בעולם בשנים האחרונות הוא האפשרות להביא לשיפור באקנה, פצעי הבגרות בעזרת קרן אור.
דגם I-PULSE יוצר באנגליה והוא פרי פיתוח חדשני של רופאים מאוניברסיטת וולס ונמצא בשימוש ב-11 מדינות בעולם כולל יפן.
קרני האור בהם משתמשים בטכנולוגיית IPL הינם קרני אור שאינם מסוכנות ואינן גורמות כל נזק לעור. אלו הם קרני אור הנראה לעין, כמו פלש של מצלמה ללא המרכיבים המסוכנים הנמצאים בקרינת השמש (אולטרה ויולט).
טכנולוגיית IPL יעילה לא רק בהשמדת הבקטריה אלא גם באיזון יצור הסבום (השומן) בבלוטות החלב, הקומודונים וכיווץ הנקבוביות.
אחד מהיתרונות העיקריים בטיפול בטכנולוגיית IPL היא ההחלמה המהירה, ניתן לחזור מיד לשגרה.
מדבקות להוצאת שחורים - השחור, הקומודון, הוא פקק בזקיקי השיער. הפקק השחור בקצה החשוף של הקומודון נובע מחמצונו של הסבום/השומן הנוצר בנקבוביות העור ועם חשיפתו לאוויר הוא מקבל את הצבע השחור.
עם תלחצי משני צידיו של הקומודון יצא משם אותו סבום/שומן צהוב וארוך.
אין ספק שכדאי ורצוי להיפטר מאותם שחורים שלא מוסיפים למראה אסתטי, אך מן הסתם אותה מדבקה לא לוחצת, וגם לא שואבת, וגם לא מושכת את אותו שומן/סבום מתוך הנקבוביות. המדבקה בעצם רק מורידה/מסירה את אותו פקק שחור ואז זה נראה כאילו העור נקי משחורים, אך בעצם אחרי מספר ימים שוב הנקבוביות מתמלאות, השומן/הסבום בא במגע עם האוויר ושוב נוצר הפקק השחור.
ולכן הפתרון היעיל ביותר הוא להגיע לאשת מקצוע - קוסמטיקאית מקצועית, פרא-רפואית המתמחה בטיפולי אקנה, פצעי הבגרות אשר תדע לרכך את העור לנקז ולרוקן את השומן "השחורים" לחטא ולכווץ את הנקבוביות ללא יצירת צלקות סימנים וכתמים. קוסמטיקאית מקצועית תדע גם לכוון אותך לטיפול עצמי יום יומי לשימור מצב העור.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקומודונים - תגובה
רחל סיטבון05/01/2012בוקר טוב לך נטע.
קראתי את שאלתך וכמובן את תשובות עמיתותי הנכונות מאוד.
ובנוסף להמלצותיהן יש עוד דבר אותו הייתי ממליצה לך לעשות. בשוק הקוסמטיקה הפרא רפואית הומאופתית קיימת חברה העונה לשם ג'רנטיק. חברה זו בתכליתה מטפלת בבעיות העור בשורש קיומן ולא בנגעים עצמם. כלומר הטיפול הינו מעמיק יותק מתוך התוכן החוצה ולא מהנגע הנראה על פני השטח. החומרים שלהם חודדרים למחזור הדם ומניסיוני מטפלים כפלא בעור. ממליצה לפנות לחברה עצמה ולבקש פרטים על קוסמטיקאיות שעובדות איתם באזור מגורייך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)