אפילציה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפילציה עזרה
    אורנה
    16/02/2012

לאחרונה סיימתי 3 טיפולים שבועיים בני שעה כול אחד לניקוי שיער הפנים באפילציה, הקוסמטקאית אמרה שעכשיו צריך להגיע כול שבועיים לטיפול האם זה לא מרווח קטן מידי , הרי השערות אמורות לגדול? בנוסף, לאחר הטיפול יצאו לי המון פצעים אדמים חלקם מוגלתיים המצב לא נראה לי תקין ואני שוקלת האם בכלל לחזור לאותה קוסמטקאית, לדעתי היא לא מספיק סטרילית, לא מחטאת את פניי לפני או אחרי הטיפול, לא בטוחה שהיא בכלל שוטפת ידים לפני שהיא נוגעת בפניי עונה לפלאפון וכ'? מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפילציה עזרה

הוספת תגובה

• אפילציה עזרה - תגובה

רחל סיטבון
    16/02/2012

שלום לך אורנה וברוכה הבאה לפורום.
    במקרה של הסרת שיער מסוג אפילציה המרווח בין טיפול לטיפול לא משמעותי במיוחד, צריך לעקוב אחר קצב הצמיחה שלך.
    בעיניין ההגיינה, מאוד חשוב לשטוף ידיים לפני מגע עם הפנים ובטח לא לענות לטלפונים מלאי חיידקים, על אחת כמה וכמה שההתעסקות מלווה בפתיחה משמעותית של הזקיקים, דבר העשוי להוביל לזיהום, כמו כן, חשוב לחטא את העור בחומרים מתאימים למניעת זיהום לא רצוי.
    בעיניין הפצעים, לאפילציה יש נטייה להוציא פצעים משום שהחדירה לזקיק פולשנית, פוצעת ובעלת נטייה להרחבת הזקיקים הנגועים. זקיק שלא טופל כראוי יצמיח שערה חולה שמתפתחת לדלקת כאשר המראה שלו הוא פצעון או אודם.
    ממליצה על מכשיר ה"סלקטיף" העובד בשיטת האולטרא סאונד להסרת שיער מאזור כגון הפנים. המכשיר ידידותי ולא פולשני.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפילציה עזרה - תגובה - תגובה

אורית בן יהודה
    19/02/2012

היי נועם ,
    בתוספת לתשובתה של רחל אני ממליצה לכל לקוח/ה המטופלים באפילציה ,להמשך הטיפול
    בבית לרכוש בבית המרקחת קרם בשם בפנטן פלוס- מונע זיהומים ומזרז תחלופת תאים והחלמת המקום המטופל .יש למרוח מספר פעמים ביום.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו