טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב! ילדתי לפני כחודשיים ומאז אני מניקה. כשנה לפני הכניסה להיריון הפסקתי ליטול גלולות, מה שגרם לאקנה חמור מאוד בפנים. כבר בתחילת ההריון האקנה פחת אף נעלם, אך נשארו לי צלקות רבות. חשבתי על פילינג כימי. האם פילינג כימי יכול לסייע בהבהרת הצלקות או העלמותן בכלל? האם אפשרי לבצע טיפול כימי בזמן הנקה?
תודה ומועדים לשמחה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי אור, פילינג כימי רפואי עמוק יכול לשפר משמעותית את מצב העור. ישנם כיום טיפולים נוספים כמו לייזר פרקסל -גורם לאדמומויןת משמעותית ישנה גירסה לקסמטיקאיות המכשיר נקרא GLOW.-הרבה פחות טראומה לעור אך מצריך יותר טיפולים ניתן להמשיך את חיי היום יום ללא אדמומיות מלבד היום הראשון. לגבי המכשור הרפואי ווהקוסמטי חפשי מידע ברשת לגבי פילינג והנקה שאלי את הרופא ע"י איזה חומר הוא מתכוון לבצע את הפילינג, ישנם חומרים רבים בררי איתו האם החומר עלול לעבור לחלב ולתינוק. בהצלחה וחג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד