טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ביקרתי אצל קוסמטיקאית פרא רפואית לטיפול פנים שגרתי. אני מטפחת את העור (מעורב) בקביעות והניקוי היה קל ואף היא אמרה שהעור שלי מתוחזק מעולה. היא אמרה ששגרת הטיפוח שלי בסדר גמור והמליצה לי להשתמש בלקטיק קרם כל לילה, למרוח שכבה דקה. העור פנים שלי בסה"כ בסדר, אני בת 25, לא סובלת מפיגמנטציה. סמכתי עליה כי היא אמרה שזה יעשה לי עור חלק ועדיף שאתחיל בקרם לילה. רכשתי אותו ועכשיו קראתי עליו באינטרנט ואני חושבת שאין לי צורך בזה.. האם להשתמש בכל זאת? האם זה יכול להזיק? אשמח לשמוע כל מידע ולהוסיף פרטים לפי הצורך. תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מאוד אוהבת את החומצה הלקטית. לא יודעת של איזו חברה נתנה לך . חומצה לקטית היא מעולה לעור . השתמשי בה פעמיים בשבוע . היא נותנת הבהרה קלה, משפרת גוון ומרקם העור,נותנת לחות ואף מחדשת העור.
מקווה שעזרתי , תהני מהקרם אשמח לענות ולעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד