פילניג בינוני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פילניג בינוני
    משה
    27/05/2012

שלום
    אני בהיתלבטות ישלי צלקות אקנה וכתמי אקנה אדומים וגם חומים ויש טיפול בלייזר פילייניג עמוק זה 3 טיפולים לצלקות אקנה אבל אמרו לי שזה לא בטוח יוריד לי את הכתמי אקנה האדומים ויש פיליניג כימי עמוק אבל אני מפחד שזה יעשה אותי עשוי כמו פני כוויה אז אני מיתלבט האם לעשות אכשיו פיליניג בינוני ואז טיפולי לייזר האם פיליניג בינוני יוריד לי לגמרי את הכמים האדומים ומה ההבדל בין פיליניג כימי בינוני לפליניג בינוני ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פילניג בינוני

הוספת תגובה

• פילניג בינוני - תגובה

מיכל גולן
    28/05/2012

היי משה,

בלי לראות את מצב הכתמים ואת צלקות הפוסט אקנה התשובה קשה.
    בכל זאת עדיף לך ללכת לקוסמטיקאית אשר תעשה לך תוכנית טיפולים של פילינגים אשר מחדש את העור ועובדת גם על הכתמים.
    ברוב המקרים התוצאות מצויינות וללא סיכונים רבים. אם המצב ממש בעייתי אחר תאכל לפנות לרופא לפילינג עמוק .
    כיום בקוסמטיקה הפרא רפואית יש פילינגים מעולים אשר עובדים על חידוש העור וטיפול בכתמים .
    השאלה שוב כמה זמן הכתמים עלייך ומה צבען . יש לאבחן את העור וא"כ להתאים לך טיפול שבטוחה שיביא לשיפור משמעותי של עור הפנים.

בהצלחה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פילניג בינוני - תגובה

אורית בן יהודה
    28/05/2012

היי משה ברוך הבא לפורום,
    ההבדל בין פילינג כימי בינוני לעמוק הוא עומק חדירות הפילינג.
    ככל שפילינג יותר עמוק הכויה יותר קשה ולוקח לעור זמן רב יותר להתאושש אך התוצאות המתקבלות יותר טובות.
    ניתן לקבל תוצאות טובות גם בפילינג בינוני תלוי במצב.
    בקש מהרופא להראות לך תמונות כך תקבל תמונה ברורה יותר לגבי הטיפול ותוכל לבחור מה מתאים לך יותר.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו