טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלו ם רב, מתוקף עבודתי אני מתאפרת פעמיים במשך היום בבוקר ובערב ולפני כל איפור שוטפת פנים בג'ל ניקוי אנטי אייגינג אלפא ביתא לכל סוגי העור מורחת סרום ועליו קרם לחות ,. את אותה פעולה אני עושה בשעות הערב ושווב מתאפרת האם הדבר מזיק לעור הפנים? כמו כן אני מורחת מידי יום סרום לקטי פעיל ושוטפת אחרי רבע שעה. תודה גלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום גלית וברוכה הבאה לפורום לא ציינת אם את רואה איזשהיא בעיה שנתגלתה בפנייך כתוצאה ממריחת החומרים או מרגע שהתחלת להשתמש בחומרים. כל שאוכל להגיד הוא שאם העור לא משנה את מצבו במובן השלילי אז אין כל סיבה לדאגה והמשיכי כפי שאת מתנהלת. אם מצב העור משתנה לרעה צריך לבדוק מה מבין החומרים או בתהליך עצמו לא תקין.
בברכה
רחל סיטבון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד