בעיה... חייבת עזרה בדחיפות!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה... חייבת עזרה בדחיפות!!!!
    רז
    31/05/2012

אני בת 16.5 ובמשך השנתיים האחרונות עשיתי טפולים להורדת שיער בלייזר באיזור הפנים, הפיאות וכו'...
    הקוסמטיקאית שהייתי אצלה כנראה לא הייתה מקצועית כל כך והטיפול גרם לי לשיעור יתר באיזור הפאות, בסנטר, בצוואר העליון (המשך הסנטר). השיערות לא גדלות כמו זיפים זה גברים אבל הן שיערות שחורות לא דקות מאוד...

זה נורא מפריע לי ומכיוון שאני לוקחת ראוקוטן אני לא יכולה לעשות באיזורים האלה שעווה כי העור שלי מתקלף ונהיות לי כוויות.

הלכתי לרופאת נשים והיא הביאה לי גלולות בשם מינס (Minesse) התחלתי לקחת אותן השבוע (31.5) ורציתי לדעת אם הגלולות האלה ישפרו את המצב משמעותית או שעדיף להחליף אותן לגלולות חזקות יותר כמו דיאנה שפועלות נגד שיעור יתר???

אשמח לעזרה :)
    תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיה... חייבת עזרה בדחיפות!!!! - תגובה

רחל סיטבון
    01/06/2012

שלום רז וברוכה הבאה לפורום,

ראשית, השיער המתרבה ומשנה את צורתו לא בהכרח מעיד על חוסר מקצועיות של הקוסמטיקאית אצלה את מטפלת. חשוב לציין כי הינך בגיל בהן רמות ההורמונים משגשגות ושינויים הן בשיער הגוף ובמצב העור, התפתחות הגוף וכדומה עשויים להיות קיצוניים מאוד. מאחר וציינת כי את לוקחת רואקוטן, אני מניחה שאת גם סובלת מאקנה (פצעי בגרות).
    המלצתי אלייך היא לבדוק האם הינך סובלת משחלות פוליציסטיות, להן יש נטייה לייצר את כל תופעות הלוואי אותן את חווה ואם את אכן סובלת יש לכך טיפול ורופאת הנשים תדע איך לעזור לך.
    הערה נוספת חשובה לא פחות: כל זמן שאת משתמשת ברואקוטן הימנעי מכל טיפול שהוא להסרת שיער, הקפידי למרוח לחויות ומקדמי הגנה.

וכמובן ... בהצלחה..

רחל סיטבון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלורט יותר מתאימות

שנית
    09/07/2012

לטיפול בשיעור ייתר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו