אפילציה ובדיקות הורמונליות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפילציה ובדיקות הורמונליות
    רק שאלה
    09/07/2012

שלום רב,
    אני עומדת להתחיל טיפולי אפילציה להסרת פלומה באיזור העורף.מספר שאלות:

1. ניגשתי למכון פרה רפואי מומלץ אך לא הפנו אותי לבדיקות הורמונליות, האם זה תקין?
    2. אומנם הבנתי כי מספר הטיפולים משתנה, אך מהי ההערכה? מדובר באיזור העורף פלומה מעט צפופה, אני רוצה להתכונן לכמות טיפולים משוערת ועלות כלכלית.
    3. האם האמלה מפחיתה משמעותית את הכאב? יש לי סף כאב מאוד נמוך ואני מפחדת שלא אעמוד בכאבים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אפילציה ובדיקות הורמונליות - תגובה

אורית בן יהודה
    11/07/2012

היי ברוכה הבאה לפורום.
    בדרך כלל אין צורך להפנות לבדיקות הורמונליות בגלל פלומה באזור העורף.
    אני מפנה לבדיקות הורמונליות לאחר תשאול המטופלת ,יש צורך לברר האם מחזור הווסת סדיר ואם היה כך תמיד? במקרים של בנות שחווו שיבושים משמעותיים במחזור הוסת בהחלט אמליץ על בירור הורמונאלי במקביל .
    השאלות והבירור נעשה במיוחד כאשר אני רואה שיעור ייתר בגוף ללא רקע גנטי, אקנה ושיעור ייתר בפנים.
    במידה ושהשיעור בעורף לא מלווה במה שכתבתי איין צורך להפנות לבירור הורמונלי.
    ענו לך במכון אליו פנית בדיור כפי שאני עונה ללקוחות , לא ניתן להעריך מס טיפולים
    הדבר אישי מאוד ומושפע מגורמים רבים- ממכון שיאמר לך מספר טיפולים מראשתברחי ,הוא לא אמין ולא מקצועי.
    כך שנראה לי שאת בידיים טובות.

לגבי האמלה: החומר מאלחש בצורה ניכרת כאשר משתמשים בו נכון , כך גם אנשים בעלי סף כאב נמוך כמוך עוברים את הטיפול בנוחות.
    חשוב למרוח שכבה עבה מאוד ועליה להניח ניילון נצמד כ45 דקות לפני הטיפול.
    אם את עושה טיפול ארוך רצוי שתמרחי בשני אזורים. המטפל/ת יסירו את האמלה מאזור אחר ויטפלו עד שההאלחוש יעבור אז יש להסיר מהאזור השני ולהמשיך באזור הנוסף שאולחש.

שיעבור לך בקלות , המון בהצלחה.
    בברכה אורית בן יהודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו