טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, יש לי שאלה בנושא דילול שיער ברגליים - השיערות ברגליים שלי הן ארוכות ורבות- זה שהם ארוכות זאת לא בעיה כיוון שאני יכול לגזור קצת מהאורך שלהן אבל הבעיה שלי היא הכמות.. אז השאלה שלי היא האם אני יכול לקחת רצועת שעווה לרגליים, להניח אותה על השיערות (להניח ולא להצמיד לעור) - כי ההגיוןן אומר שאם אני יניח את זה ולא יצמיד את זה לעור כך לא כל השיערות ידבקו - אלא רק הארוכות - ואז אם אני אמשוך ויצאו רק כמה(השיערות החלשות ביותר) מכל איזור ובכך זה יצור דילול.. האם זה אפשרי?
בתודה, רועי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הי רועי ברוך הבא לפורום. אי אפשר לדלל שיער בטיפול מריטה בשעוה איך שתארת את המצב, אני מציעה לך לגשת לאפילטורית טובה היא יכולה לשלט על דילול אחיד וטיבעי ע"י אפילציה. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד